Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LALA 2

SAMOTNIAKI

Polecane posty

Gość LALA 2

Lalalalala000000000 Hej postanowilam dodac ten temat jestem w gotowosci na nowe znajomosci. Wiem ze duzo jest takich osob co czuja sie samotnie badz potrzebuja z kim pogadac itp. Wpadlam na taki pomysl zebysmy wzieli sie w garsc i spotkali taki przeszywany zjazd klasiwy a kto wie moze sie uda i bd z tego jakas fajna paczka przynajmniej probuje robic cos w tym kierunku takze wesmy sie w garsc i zmienmy swoje zycie. Czekam na odpowiedzi Skopiowałam temat bo uważam że jest super ale niestety nikt nie wchodzi już a uważam że fajny pomysł wiele jest takich ludzi gdzie sa samotni wiec najwyzszy czas coś z ty zrobić:) kto chętny???

Gość Daj spokój....
I tu szukasz tych osób? Na najgorszym forum w internecie?

Gość beeeh
ile masz lat i jaka urode?

Gość LALA 2
Hmm no tu znalazłam temat wiec tu też dodaje a czemu uważasz ze najgorsze forum skoro tu jestes??

Gość N6
A skad jestes?

Gość Daj spokój....
Wchodzę, żeby się pośmiać, a równolegle pobieram filmy, ha ha ha. NAJGORSZE, bo tu może pisać każdy, dzieci udają dorosłych, bo mają komputery w pokojach i pierdoły wypisują. Normalnych wypowiedzi szukaj ze świecą tutaj. Co innego na forach, gdzie trzeba się zarejestrować - dzieciakom się zwykle nie chce, więc to je wyklucza. No chyba że używanie takich wulgaryzmów, zakładanie tematów o dup*ch i piz**ch, seksie itd. jest normalne... W taki sposób obleśny, jak się tutaj to odbywa, oczywiście. Bo o seksie można pisać, ale nie tak. Zobacz sobie tematy na stronie głównej forum. Zresztą Ty nie lepsze odpowiedzi uzyskałaś.

Gość Daj spokój....
Co to ma znaczyć, jaką masz urodę? HĘ? Sama widzisz jakie tu można spotkać "osobniki". Ty o czymś innym, a odpowiedzi nie na temat - być może jak moje, ale chcę pomóc. Tutaj to się najwyżej ze zbokami umówisz.

Gość LALA 2
Aha heh no spoko dzięki za odezw:)

Gość gość
Hej Lala,pisałam wczoraj na poprzednim,ale nie było chętnych.

Gość LALA 2
No właśnie temat się urwał a uważam że jest dosyć fajny z reszta widziałam kilka podobnych tematów z poprzednich lat i z tego co wyczytałam doszło do spotkań tego typu. Wiem że wiele jest samotniaków badz ludzi w związkach bez przyjaciół znajomych... I zebrać się fajnie błoby:)

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość LALA 2
48127587