Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potencjalna kureffka

mniejsze upokorzenie

Polecane posty

nie mam pieniedzy na dzieci,na zaspokojenie ich podstawowych potrzeb,jestem załamana i mysle o tym zeby robierać sie przed kamerkami i w ten sposob zarobic...mam za soba wywiad srodowiskowy kiedy poprosiłam o pomoc z MOPSu i nie chce juz wiecej tego przezywac...pieniedzy starcza mi na zycie ale juz na wyprawke szkolna dla dzieci nie,,ani na buty i ciuchy...do pracy nie moge iść ze wzgledów zdrowotnych a lekarz nie przyznał mi renty:(jak mam wybrac to wybieram mniejsze upokorzenie za większe pieniądze,nie potrafię i nie mam sił juz żebrać

Gość klaffffffffff
a pracujesz?

Gość gość
Tak jest to mniejsze upokorzenie.

nie,juz napisałam,,niema zdrowia a zreszta szukalam i nie znalazłam pracy

Gość karaluchy pod poduchy
co robi tatus dzieci i dlaczego ci nie pomaga?

Gość klaffffffffff
radzę szukać pracy, a mąż ? ojciec dzieci? alimenty itp? lepiej podziałaj żeby zwiąkszyć lub coś w tym stylu. sex kamerki? jak dzieci nie ma w tym czasie w domu to jest rzeczywiście mnijesze upokorzenie

no właśnie mąż pracuje ale starcza tylko na opłaty i skromne życie:(jest to dla mnie dramat bo nie chcę sie rozbierać przed obcymi ale jak przyjdzie potrzeba zrobię to:(

Gość gość
Kurczę, cóż napisać, to poniekąd straszne, dlatego tak bardzo obawiam się posiadać dzieci...

Gość gość
idź do pracy dopasowanej do Twojego "braku zdrowia" (nie wiem co ci jest, więc trudno poradzic do jakiej)

Gość gość
Jak wytłumaczysz mężowi swoje przychody? Nie jestem w żadnym przypadku przeciwny, robisz to z troski i miłości do dzieci, ale czy nie ma jakiegoś innego rozwiązania?

Gość gość
znam panie które pracują jako pielęgniarki i na wekedy dorabiają w clubie nocnym jak same twierdzą teraz zaczeły dopiero żyć. takie czasy dla nas nastały że człowiek robi coś w brew sobie aby sie utrzymać.

mąż sie na to zgadza:(sam wie jaka jest sytuacja ale ja to strasznie przezywam:(

Gość gość
ciekaw jestem jak długo polski rząd ma zamiar tak poniżać ludzi nie długo zostaniemy kanibalami.

Gość gość
mąż sie zgadza? straszne ale po częsci to jego rozumię dzieci na pierwszym miejscu.

Gość gość
w jakim wieku jestescie? i z jakich okolic ?może bym coś wam doradził.

Gość wieczne kłopoty mam
Tu niema się z czego smiac..to są tragiczne decyzje i rząd polski powinien wiedziec do czego doprowadził ludzi:(

Gość gość
mam fajny patet na kase możecie sie razem spotykać z innymi parami za kase cztery niedziele w miesiącu i nazbiera sie niezła sumka.

nie chce oddawać swojego ciała innym facetom i to obcym,nie chce zeby ktos mnie dotykal...patrzenie to jednak cos innego niz bezposredni kontakt

Gość gość
przepraszam ale ja sie nie smieje kiedys przez 5 lat sam byłem w tarapatach i wiem co to bieda.

Gość gość
wiem że patrzenie to mniejsze zło i życze ci abyś nie musiała wybierać z żadnych z tych opcji.

dziékuje,jeszcze sprobuje innych mozliwosci,moze uda mi sie tego uniknác

Gość gość
kolo berlina jest praca znam tam ludzi i wiecznie potrzeba pracowników mogła byś z meżem wyjechać i coś zarobić jak coś to pisz na mojego meila roman1975@poczta.onet.pl to jest robota przez polskie biuro zarobki około 1000e na reke

Gość gość
daj mi swojego meila a jutro ci prześle nr telefonu mówią po polsku a pozatym to wszystko na umowe i legalnie.

Pisalam ze do normalnej pracy nie mogie isc ze wzgledow zdrowotnych,nie chce pisac co mi dolega,nie dam rady po prostu wyjecha© i do tego pracowac u kogos przez kilka godzin dziennie...Moglabym przyjac prace u siebie w domu ale szukalam i jakos nie trafilam na nic wiarygodnego:(

Gość gość
nie daj sie wciągnąć na prace domowe bo cie naciągną złodzieje moja siostra tak popłyneła na 3tysiące złoty niby zapłaciła za materiał wrazie jak by chciała go sobie przywłaszczyć i sie okazało że to oszustwo konto bankowe było na tak zwanego słupa i straciła pożyczone pieniądze .