Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam doła ,jestem wrazliwa

mam doła przez artykuł o samobójcach

Polecane posty

przeczytałam dzisiaj na WP artykuł o tym ilu ludzi odebrało sobie zycie w zeszłym roku i popadłam chyba w depresję,dlaczego nikt nie zwrocił uwagi ze ci ludzie potrzebowali pomocy?dlaczego nikt im jej nie udzielił?dlaczego taka bieda ,znieczulica i bezrobocie ze ludzie targają sie na swoje życie?nie moge i nie chcę sie z tym pogodzić gdyz uważam ze zycie to cos pieknego a sama przecież mam tyle cięzkich przezyc za sobą...gdzie Bóg,gdzie byli Ich bliscy?gdzie ludzie którzy wiedzieli i Ich zamiarach i nie zareagowali?

Gość gość
wsrod nich byla moja kolezanka:( bol nie do opisania

Gość gość
Mieli to w d***e taki jest ten kraj..

Gość Julka Pietra...
syty glodnego nie zrozumie tak bylo jest i bedzie

Gość gość
a co mieli robic? Dac komus pracę? Ja tez dzis mam doła, miałam jechac za dwa dni na wakacje na które czekałam rok, tylko 6 dni w górach, nie pojade mimo ze bylam jzu umowiona z jedna osoba, ona jdzie gdzie indziej i ma mnie w chooju, pojedziesz ze mna, bo mam depresje

no ja nie jeżdze na wczasy od kilkunastu lat bo mnie nie stac wiec nie użalaj sie

Gość bernank
'a co mieli robic? Dac komus pracę? Ja tez dzis mam doła, miałam jechac za dwa dni na wakacje na które czekałam rok, tylko 6 dni w górach, nie pojade mimo ze bylam jzu umowiona z jedna osoba, ona jdzie gdzie indziej i ma mnie w chooju, pojedziesz ze mna, bo mam depresje' - a przy okazji depresji nie potrafisz sobie wymyśleć normalnego 'nicka' i co gościu, jakim jesteś gościem , bez imienia i nazwiska chcesz rzucać się na linę albo tory ?