Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

gdybym była ładna to bym była szczęśliwa i zdrowa psychicznie i fizycznie

Polecane posty

Gość gość
Uroda nie warunkuje zdrowia fizycznego. Myśl choć trochę.

Gość gość
zdrowie fizyczne warunkuje urodę! np. zdrowe,płodne, młode samice mają bujne, długie,gęste lśniące włosy, małe noski, duże oczy, duże usta i niskie czoła... bo to dobre geny... więc uroda = zdrowie ;(

Gość gość
ale puste jestescie... ja jestem ładna a mam nerwice i jestem strzepkiem nerwów

Gość gość
to głupie - wiele dziewczyn zakompleksionych to piękne istoty, nie wiem czy wy macie jakieś lustra zniekształcające? za to wiele powalających brzydul jest pewnych siebie i uważa się za bóstwo, jak to wyjaśnić? może kobiety mają inne kryterium urody?

Gość gość
ale nie w drugą stronę, nie jest tak, że jak ktoś jest ładny to na pewno będzie zdrowy. Zresztą po co ja rozmawiam z tą warszawską idiotką.

Gość gość
Niskie czoła mają samice neandertalczyków. Może do nich należysz, kto cię tam wie. A o co chodzi z tym nosem? wiekszość Polek ma właśnie łądne, zgrabne noski.

Gość gość
JAK TO URODA NIE WARUNKUJE ZDROWIA? na pewno takiej pieknej nie grozi choroba psychiczna i wiele wiele innych chorob wmawianych sobie przy tej okazyi

Gość gość
gowno wiecie a sie wypowiadacie!!!!

Gość gość
Nie warunkuje zdorwia fizycznego idiotko. Psychiczne owszem, ja np. jestem ładna i doskonale zdrowa pod tym względem. Ty ani jedno ani drugie, to widać po twoich wpisach. Naucz się czytac ze zrozumieniem.

Gość gość
Tutaj straszy taka jedna co ma długi haczykowaty nos i ogromny kompleks na jego tle. Pewnie to ona znowu walczy ze swoimi kompleksami :D:D:D

Gość gość
a skąd jest?

ja na przykład mam duży nos i jest to dla mnie problem!! niby wyglądam jeszcze młodo, bo proszą mnie o dowód przy zakupie alko...ale jednak mam brzydki profil przez ten nos ;( co innego mieć brzydki biust, tego nikt prawie nie widzi, a mieć takie paskudztwo na środku twarzy ? :( idzie nos, a dwa metry za nim ja ;(( już o ustach to nawet nie wspomnę... :/

Gość gość
aha no to juz wiadomo. Z Wawy.

Gość czasem tu zaglądam
Czkawa, ale jak wpadniesz do wody to nie utoniesz, bo nos cię bedzie trzymał nad powierzchnią :D

nie wiem czy mam haczykowaty nos, raczej taki żydowski i z garbkiem ;( i krzywy, chudy ;( 😭 ale nie haczykowaty, foty tu nie wrzucałam, ale jest długi, wąski i nie taki jak trzeba

Gość gość
Tez mam taki nos i doskonale Cie rozumiem. Jestem już stara, ale nie potrafie tej wady zaakceptować. Operacja nie wchodzi w grę:o

Gość gość
dlaczego nie wchodzi w grę?

Gość gość
Boje się komplikacji. Poza tym 12 tys za nowy nos? :o Taka dostałam wycene u chirurga 3 lata temu.

stara to znaczy ile lat? ;p ja też bym się bała operacji, na pewno bardzo to boli później długi czas, ale żeby być pięknym warto by było pocierpieć. np. patrzę na moje 2 kumpele - jedna piękna, wszystko ma na swoim miejscu, poszła do pracy i po 2 tygodniach zaproponowali jej wyższą stawkę!!! a druga z kolei brzydka straszliwie, to po kilku miesiącach ją zwolnili a ja mam kompetencje, ale jak chodzę na rozmowy kwalifikacyjne to nie mam szans przy ładniejszych 😠

Gość gość
Ja nie boje sie bólu, absolutnie. Obawiam sie, że będzie po operacji skrzywiony w lewą lub prawą stronę. Czytałam też, że częstym powikłaniem jest utrata powonienie, okostna, wieczny katar:/ Teraz mam nos długi lecz prosty. Z przodu wygladam ok, ale profil to makabra. Mam 27 lat.

Gość gość
wybierzcie najlepszego dr. ja czytalam ze dr szczyt jest swietny,jesli bede miala jakas operacje to tylko u niego

Gość gość
Znam lepszych niż szczyt, ale i tak nie pójde.

27 to nie stara :D :D myślałam,że jakieś 50 :P toć ja też jestem stara 😭 23 lata...a masz faceta, pracę? ja mam problem z zatokami to też mogłoby być kiepsko... ale mi sie marzy kiedys obudzić w innym ciele i chociaz przez jeden dzień być jakąś piękną kobietą i zobaczyć jak to jest

Gość gość
Mam tylko faceta:P O dobrą pracę ciężko i nie zwalam tego na nos, chociaż nie powiem, brakuje mi bardzo pewności siebie z powodu mojego złego wyglądu:o Uciekam bo zaraz idę roznosic kolejne cv, pozdrawiam!!

Gość gość
Ja tam nie wiem, w necie wszystko możliwe. Nawet to że piękna laska ma kompleksy

Gość brzydka_anka
to ty czkawka na zdjęciu?

Gość gość
"przyznałam się", co za odwaga :) :*