Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstanę się z mężczyzną,bo...

Polecane posty

Gość gość

wybudował nowy dom! Tak powiecie,że głupia jestem,wiem. Ale , szuka kogos na stale, na piwaznie. Jak ja moglabym mieszkac w cudzym domu? Czylabym sie pasozytem,sciany, wszystko nie moje. mam swoje nieruchomosci, nie jestem biedna (jak na PL),ale utrzymac to wszystko.Potem w razie rozstania wracam do siebie,wiem,ze to opcja ok,ale nie moge sobie wyobrazic abym wkaladala sile na urzadzanie czyjegos domu. Latwo powiedziec, gorzej zrobic. Kobiety by sie niektore cieszyly aby wejsc na gotowe, ja nie! Najlepiej dorabiac sie od zera razem, bo tylko problemy. Doradzcie cos prosze.

Gość gość
ciesza sie te kobiety ktore nic nie maja a jest takich cale mnostwo i to nic zlego bo gdzies pojsc musza. ja u cIEBIE PROBLEMU NIE WIDZE DOSZUKUJESZ SIE P*****L. Masz w razie czego gdzie pojsc i tyle i nie nastawiaj sie na zerwanie ktoregos dnia tylko zyj i ciesz sie z tego zwiazku!

Gość gość
mieszkac mozesz ale nic nie kupuj bo poznej i tak to sie nie bedzie liczyc.

Gość gość
No mnie to przerasta. Budzę się i ...nie swój sufit, korzystam z nie swojej umwywalki... Ja zawsze wolę wszystko swoje. nawet służbowych rzeczy nie wykorzystuję, bo wolę swoje.Czy to normalne?