Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka__

6 tydzień, 0 dolegliwości ?

Polecane posty

Gość malenka__

jestem w 6 tygodniu ciąży. Nie mam w tej chwili żadnych objawów, oprócz bolących piersi. Wcześniej (jeszcze przed zrobieniem testu) kręciło mi się w głowie, miałam trochę nudności. Teraz przeszło. Czasami, naprawdę czasami zakłuje mnie jajnik. Czy to dobrze, że nie odczuwam dolegliwości?

Gość gość
ciesz się kobieto poki mozesz :) serio, jeszcze nie raz wrocisz myslami do tego dnia...ze nic Ci nie bylo ;) Wiem co mowie. :)

Gość gość
takie tematy pojawiają się tutaj przynajmniej raz w tygodniu. Kochana każda kobieta przechodzi ciąże inaczej. U mnie objawy zaczęły sie w 7 tyg i wymiotowałam codziennie ! az do 27 t.c. do tego mdłości ciągle itp. Ale wiele kobiet nie ma żadnych dolegliwości, niektore maja więcej energii niz miały przed ciążą. Więc ciesz się, że się dobrze czujesz bo ja ledwo zyłm przez te ciągle wymioty

Gość malenka__
boje sie, ze moze cos nie tak z dzidzia? jeszcze nie mialam okazji zobaczyc na usg. Tylko testy i beta hcg potwierdzily

Gość gość
dobrze napisane - kazda ciaza inna. Na pewno z dzidzia jest ok. Wymioty, czy mdlosci to nie wyznacznik ciazy. Ja strasznie przechodze ciaze...zaczelam wymiotowac w 9tc i mam tak w zasadzie do teraz. 39tc. Juz niedlugo pewnie zobaczysz serduszko na usg i uspokoisz sie :)

Gość malenka__
mam jedynie wieksza ochote na lody rozne ;) juz bardzo bym chciala zobaczyc serduszko. Czy pod koniec 7 tygodnia bedzie je juz widac?

Gość gość
powinno już bić w 7 tyg, ale to zależy kiedy zaszłaś w ciążę. Bo ja np. jestem w 36 t.c. ( liczysz od ostatniej miesiączki ) a wiem, że w ciążę zaszłam półtora tyg później ) czyli tak naprawde moje dziecko ma niecałe 35 tyg

Gość gość
jeszcze jedno. Chyba większośc kobiet się martwi z byle powodu o dziecko. Ja tez się denerwowałam czyu serduszko będzie biło, przed każda wizytą się denerwowałąm czy wsyztsko będzie dobrze. Później np. dziecko trochę słabiej sie rusząło i znowu panika itp itd

Gość malenka__
to chyba 9 miesiecy paniki przede mna :) :)

Gość lilikaaa
kochana, wmawiasz sobie chyba te smaki :) Masz ochotę na lody bo na upałach prawie każdy ma. Nic sie nie przejmuj że nie masz obiawów, i tym bardziej nie martw się że to zły znak. I dla Ciebie i dla dziecka tak jest lepiej bo masz wiecej energii i nie odwodnisz się. Ja też myslałam że całą ciąże przejdę bez objawów. Fakt, nie wymiotowałam nawet raz i do 4 miesiąca nawet do końca nie wierzylam że jestem w ciąży :P dopiero jak brzuch zaczął roznąć to zaczęło to do mnie docierać. Teraz jestem w 7 miesiącu, mam zgagę, kręgosłup boli jak nie wiem, budzę się w nocy, nie mogę sie ułożyć, łapię zadyszkę po 2 piętrach, mam zawroty glowy, bóle głowy, zrobiłam się płaczliwa i jeszcze czuję się gruba i brzydka - Mówię Ci, wypas... :D wszystko w swoim czasie, powodzonka

Gość lilikaaa
*objawów, rosnąć - świetnie i nawet pisac nie umiem :/