Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spacerówki Bebetto - Magelan, Nico, Fillipo?

Polecane posty

Gość gość

Co o nich sądzicie, jest tu jakaś Mama - użytkowniczka tych wózków?

Gość gość
Bebetto Nico gondola jest jedną z większych na rynku i to jest plus. Minus, co mnie bardzo irytowało, gdy woziłam w niej moje dziecko, to niejako kładący się witrołap. Chodzi o to, że część, która ma stać pionowo i chronić twarz dziecka, nie jest dobze dopasowana i w efekcie ciągle się obniża. Do producenta rada-wystarczyłoby przeszyć napy o kilka centymetrów, a problem by zniknął -jeśłi chodzi o spacerówkę-zgadzam się, że nie jest pomyśłana dla dzieci, które się do niej przesiądą z gondoli. Poręcz jest zbyt daleko, pas między nogami zbyt daleko wszyty. Jednak oprócz tego spacerówka jest mega wygodna, długa, co jest istotne dla duzych dzieci. Faktycznie przy rozkladaniu zagłówka blokuje się on o obręcz budki-trzeba to ciągle poprawiać przy rozkladaniu Plusem jest bardzo długa budka - mozliwość regulacji długości-więc mozna przykryć dziecko jeśli pada czy wieje. -minus-brak przykrycia do spacerówki dla małych dzieci. Załączony ochraniacz nadaje się tylko dla duzych dzieci. -torba-faktycznie bez przegródek, jedyne dwie na telefon i portfel na ściance. Olbrzymi minus to źle wykonane zaczepy-szybko się niszczą i marszczą.