Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TEN TYP TAK MA...

Starszy mężczyzna z młodszą kobietą...

Polecane posty

Gość TEN TYP TAK MA...

Witam.Co sądzicie o możliwości znajomości młodszej kobiety,także mężatki,ze starszym o naście,dwadzieścia lat żonatym 45 latkiem? Czy taka kobieta może być zainteresowana romansem,seksem z takim partnerem? Jest pewna pani,młoda mężatka,która podoba mi się.Coś mi sie zdaje,że ona to zauważyła.Niestety,środowisko małomiasteczkowe...Co sądzicie o takiej znajomości? Zapraszam do rozmowy.

Gość zet...
Gdybyście nie byli w związkach nic bym nie sadził ,nawet byłbym za ,ale w tym wypadku nie ma zlituj się ,to jest draństwo i tyle .

Gość gość
ty meska kooorwo swojego malego lepiej juz zakonserwuj w formalinie a nie chcesz pchac w mloda c*pke :O

Gość Niewyzytasuczjedna
gdybyście nie byli w związkach to ok, ale w tej sytuacji to głupota.

Gość gość
życze Ci raka ch.ja tak zebys juz nigdy nie mogł:) moje klatwy czesto mają moc :) zacznij zbierac na sztucznego :)

Gość gość
mam 21 lat i lubie starszych okolo 55 lat oni sa bogaci robia drogie prezenty a w zamian chca tylko troszeczke milosci ale najwazniejsze , ze nie musze pracowac i robie co chce

Skoro jesteście oboje w związkach to to jest .... i tyle.

Gość gość
Odezwały się żony,no cóż,życie lubi płatać figle,ale zaznaczam,nikt nie jest niczyją własnością,ani żona,ani mąż.Troszeczkę rozumu niech się w was odezwie.NIKT i NIC nie jest na wieczność.

Nie do końca zostałem zrozumiany...Nic między nami nie ma,nawet się oficjalnie nie znamy.Po prostu podoba mi się ta młoda mężatka a ona to raczej widzi i chyba jest w niej jakieś zainteresowanie.

Gość gość
Brawo! Też tak chcę.

Gość gość
Popieram! Akt ślubu to nie akt własności drugiej osoby! Takie rzeczy się zdarzają, raczej pomyślcie wszyscy w tych związkach małżeńskich, co robicie nie tak, że partnerzy/partnerki szukają sobie azylu na boku.......

Gość gość
moze jest w niej rzecczywiscie jakies zainteresowanie, pewnie zastanawia sie co taki stary grzyb moze od niej chciec?

Gość gość
ona widzi twoje zainteresowanie i wieczorem opowiada o tobie swojemu mezowi i jaja sobie z ciebie robia.