Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małza089

co myslicie o tej diecie, prosze o ocenę:)

Polecane posty

Gość małza089

mam 168cm, ważę 72kg, 2 miesiące temu było 66, ale przez stres związany z obroną pracy lic, trochę sie przytyło. Jutro zaczynam dietę, chcę w miarę szybko schudnąć, ogólnie na mnie działają jedynie niskokaloryczne diety, dlatego też taka wybrałam, a więc: 11.00 mleko 3,2%, orzechy laskowe/takie płatki kokosowe, otręby 13.30. jajecznica(1 całe jajko i białka z 2-3jaj), łyżeczka masła(od babci, takie domowe), chleb pełnoziarnisty, warzywa 17.00 Pierś z kurczaka, makaron pełnoziarnisty/ryż brązowy, warzywa 19.00 trening(4-5x w tygodniu -jogging na zmianę z ćwiczeniami chodakowskiej, Jillian M.) około 45 minut 20.30 pierś z kurczaka, makaron, warzywa lub jogurt, kefir z odżywką białkową, owocami. Wyszło 1000kcal(75gbiałka/70gWęgli/45gTłuszczy), do tego kupię jakieś witaminki, olej lniany xxx co myślicie?

Gość gość
musisz byc bardzo bogata bo ja jem chlebek ze smalcem i jestem chuda

Gość koklia
Zamień mleko na chudsze, bo jak będziesz je często pić to potem cholesterol ci się podwyższy. Do tego możesz ćwiczyć jakieś spacerki z kijkami Nordic walking. To ci pomoże zrzucić troszkę sadełka. ja sama mam dietę od dietetyka i stosuję tabletki na odchudzanie http://dermalab.pl/130,slimette.html Kupiłam sobie takie i myślę, że za cztery tygodnie uda mi się pozbyć 10 kilo nadwagi.

Gość gość
" koklia Zamień mleko na chudsze, bo jak będziesz je często pić to potem cholesterol ci się podwyższy" BZDURA spamerko.

Gość gość
kokalia znowu tu spamuje. wynoś się!!!

Gość gość
Co Ty masz z tą piersią kurczaka? Mnie mięso obrzydza, nie jem w ogóle. Jem głównie warzywa i owoce, czasem jajka. Ważę 52 kg przy 168 cm :)

Gość JolkaPoznań
Ja w trakcie odchudznia nie stosowalam żadnej specjalnej diety, starała sie jeść regularnie 4 posiłki dziennie, zrezygnowałam z wszelkiego jedzenia typu fast food, piłam zamiast soków i wód kolorowych tylko czystą wodę, zredukowałam do maksimum cukier (do maksimum, bo kawy bez cukru nie wypiję, ale mozna zamiast 2 łyżeczek posłodzić ją połową łyżeczki). Do tego ćwiczenia, jako uzupełnienie pierwiastków, które traciłam na siłowni i witamin oraz wypełniacz brałam ForeverSlim i waga spadła. Nie trzeba się od razu katować dietami po 800 kalorii, zdrowy rozsądek też czyni cuda

Gość gość
Szczerze? Dieta do d**y, przecież nie od dziś wiadomo, że podstawą każdej diety jest 5 mniejszych posiłków dziennie,regularnie co 3 godziny. Co będziesz jadła i w jakich ilościach to Twoja decyzja, oczywiście nie mogą być to rzeczy tłuste i z duża ilością cukru, ale jedzenie regularnie to podstawa! Przecież wszystko będzie się trawiło od razu i nic nie będzie Ci się odkładało, schudniesz a nawet nie zauważysz kiedy. Oczywiście posiłki musza byc zrównoważone, nie może byc tak, ze na kolacje zjesz masę a reszta posilkow to jogurt. Kazdy posilek powinien być podobny, tak by starczylo Ci sily i energii na te 3h, jedynie śniadanie może być nieco większe.