Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzelika_2012

Pomysł na prezent

Polecane posty

Gość andzelika_2012

Pomyslalam ze napisze do wszytskich, którzy maja problem z kupieniem prezentu. Sama zastanawialam sie pol roku czym zaskoczyc ukochanego z ktorym jestem juz ponad 4 lata. Wszytskie pomysly mi sie wyczerpaly. Doszlam do wniosku ze czas na prezenty ktorych on nigdy nie zapomni i ktore dostarcza mu takich przezyc ktorymi bedzie sie chwalil kazdemu. Powiedzial mi kiedys jak bylismy na spacerze, ze chcialby teraz leciec samolotem i pokazal mi samolot ktory nisko lecial. Od razu swiatelko zaswiecilo. Zaczelam szperac po stronach internetowych i w koncu udalo mi sie znalezc cos takiego jak podniebnaprzygoda.pl . Bardzo duzy wybor i nie za bardzo wiedzialam co wybrac. W koncu zdecydowalam sie nad lot nad Warszawa w samolocie AT-3......DZIEWCZYNY.....trafilam w samo sedno. Moj facet doslownie calowal mnie po stopach. Bylam taka zadowolona ze moglam mu sprawic tyle radosci.Uwielbiam dawac komus prezenty i widziec radosc na twarzy. ....Polecam Wam goraco. Zamiast skarpetek czy kolejnej koszuli kupujcie swoim facetom przezycia ktorych nie zapomna

Gość kas2
Ja ostatnio kupilam mezowi skok ze spadochronem tez wlasnie z tej strony. Cieszyl sie jak dziecko ;-)

Gość gość
ostatnio mojemu na rocznicę ślubu dałam gazetę, w której było jego zdjęcie i artykuł, który specjalnie dla niego napisałam (trochę wspomogłam się gotowcami ze strony:p ale tylko trochę) po pierwsze - był w szoku, że jest w gazecie (bo myślał, że to prawdziwa) po drugie - wzruszyło i rozbawiło go to co przeczytał po trzecie - jest to pamiątka na całe życie i będzie mógł pokazywać ją wnukom:p serdecznie polecam http://www.gazetomania.pl/prezent-na-rocznice-slubu.action

Gość gość
Tu znajdziesz coś ciekawego: www.modelarstwo.sklep.pl

Gość gość
ale się sklepy reklamują :D ktoś powinien popracować nad marketingiem szeptanym, wyczuwa się to na kilometr.