Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rzuciłam pracę i boję się ze nie znajdę nowej

Polecane posty

Gość gość

Właśnie porzuciłam pracę płatną 3 tyś miesięcznie, bo miałam ogromny zapiep..nie wytrzymałam psychicznie i nie dawałam rady z nadmiarem obowiązków. Szef załamany, ma nadzieję ze wrócę bo sobie rady nie dają, bo odeszłam z dnia na dzień i zostawiłam ich z tymi papierami. A teraz zastanawiam się czy wrócić bo boje się ze nie znajdę pracy.

Gość podcieram dupe gazeta
nie ma takiego czlowieka ktorego nie daloby sie zastapic :P

Gość gość
wiem, prędzej czy później ktoś ogarnie te tematy które zostawiałam. Ale i tak mi żle z tym , chociaż jak odchodziłam to z nienawiścią do szefa i satysfakcją ze zostawiam ten cały pierd..

Gość gość
jestes słaba psychicznie

Gość gość
zawsze możesz pogadać z szefem o tym, że nie może tak być jak było, skoro taki zapiernicz miałaś, to 3 tys. to żaden szał, więc jak nie wchodzi w grę podwyżka (jak się okazuje, za kompetencje) i nieco odciążenie od obowiązków, to nie ma o czym gadać, możesz powiedzieć, że praca jest ważna, ale nie ważniejsza od zdrowia fizycznego i psychicznego, którego nie da się wycenić. Po prostu. Powiedz, że niestety, nie dasz rady dłużej tak pracować i stąd decyzja o porzuceniu pracy, bo i na negocjacje szans nie widziałaś. I zostaw mu pole do manewru. Jak mu zależy na tobie, to zmieni nutkę, jakby nic się nie zmieniło, zawsze możesz pierdyknąć wypowiedzenie i wziąć zwolnienie od psychiatry - tego nikt nie podważa:-D serio.