Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ona783544

Mam dość mojej matki..... Juz nie daje rady.

Polecane posty

Gość ona783544

Mam 20 lat, wykształcenie średnie. Z moja matka nie moge porozmawiac o niczym tylko o PRACY. Codziennie jest jedno, idz do pracy, masz z*********ć, jak nie tu to tam.Obecnie pracuje juz 2 raz z pierwszej pracy zrezygnowalam bo byla dla mnie za ciezka i za marne grosze. Do tego dochodzily dojazdy wiec wychodzilam prawie na zero bo co bym zarobila to bym wydala na bilety i tak w kolko. Druga praca okazala sie jeszcze gorsza z tym że dojazdy mam za darmo bo jezdze ze znajomym. Dlaczego matka nie rozumie, ze ja poprostu nie daje rady w tej robocie? Ze po powrocie wszystko mnie boli, nogi ręce. Na nic nie mam czasu, tylko praca dom, praca dom i tak non stop. Co z tego ze zarobie jak nawet nie bede miala kiedy tego wydac? musze tam chodzic jak zegarek, na wszytsko uwazac i jeszcze udawac ze jest super pieknie przez 10 lub wiecej godzin. Nie powiem co to za praca bo nie chce zeby mnie tu ktos rozpoznał. A matka tylko że nie chce slyszec zebym sie zwolnila, zebym sie cieszyla ze w ogole mam prace, ze musze itp itd. :( Ja nie mowie ze nie chce w ogole robic tylko siedziec w domu. Chce nawet moze byc tak samo najnizsza krajowa ale w jakims sklepie gdzie troche porobie, troche posiedze za ladą jak normalna kobieta a nie jak robot i niewolnica. i normalne 8 godzin a nie caly dzien i pol wieczoru. a znalezienie takiej pracy troche zajmie Co robic??? :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować