Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podobnasprawa....

Koszmar...

Polecane posty

Gość Podobnasprawa....

Wejdźcie na głowną stronę WP. Jest artykuł o dz..., która świadomie zarażała HIV na terenie Gdyni (Trójmiasta) - "Analna Malinka". Ręce opadają... (Nie mogłam wrzucić linka, bo pokazało, że spam, od kiedy nie można tu linków wrzucać). Podobna sprawa, co Mola. Jakim ścierwem trzeba być żeby chodzić do burdelu, a jeszcze większym, żeby robić to z dziwką bez zabezpieczenia. Jestem ciekawa, jakie miny mają teraz panowie, korzystający z usług tej wyrafinowanej k.... Szkoda tylko, że pewnie pozarażali swoje dziewczyny/żony. Ich mi nie żal, ale nic nie świadomych partnerek tak. I weź tu teraz spotkaj się z facetem z Trójmiasta, że tak zażartuję...

Gość gość
Przecież każda taka kurva ma jakiegoś syfa więc co za różnica, ta miała hiva, inna ma kiłe, rzeżączkę itp. Przecież nie można być zdrowym jak się połyka spermę obcych facetów, liże im kutasy, wszystkie te prostytutki to jeden wielki syf. A żon czy dziewczyn kurviarzy mi nie szkoda, bo wiedzą z kim się wiążą.

Gość gość
ale to trzeba miec D U P E nie do zdarcia, kilkanascie klientow dziennie :O

Gość gość
i ona uprawiala glownie anal jakas masakra, jak takie d**a nie boli to ja nie wiem...

Gość dfhgfdjhk
jesli ktos swiadomie sie naraza to ponosi konsekwencje, ale nie moge przezyc tego ze kochasz partnera a ten skunks zaraza cie czyms, owczywiscie, nie zawsze swiadomie, ale panowie, to sie trzeba badac do kur nedzy, pozniej kobiety cierpia i znuechecaja sie do seksu

Gość gość
Byłem u niej dobrze się cykało w drugą dziurkę :)