Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak trafic na ksiedza co ochrzci dziecko bez slubu koscielnego?

Polecane posty

Gość kryszti666
a po co chrzcisz dziecko? Może niech samo zdecyduje czy chce należyć do sekty?

Gość gość
Może rodzice chszczą dziecko po to by w późniejszych latach nie było dyskryminowane? Niestety religia jest w szkole, potem komunia...Dzieciak który nie bierze w tym udziału czuje się wyobcowany, inne smyki traktują go jak kosmici.Mój syn ma 3 lata.Na razie go nie chrzciliśmy ale pewnie to zrobię.Nie z potrzeby serca, ale po to by uniknął przykrości. Dzieci są okrutne.

Gość gość
obłudą bije po oczach...

Gość gość
dzieci innego wyznania przynajmniej u mnie w szkole nie chodzą na religię z wiadomych względów.Plan jest tak dostosowany,że idą wcześniej do domu lub przychodzą później na lekcje.Nikt ich z tego powodu nie wyśmiewa i dyskryminuje.Skoro nie umiesz dziecku wytłumaczyć na czym polega"inność wiary" to twój problem.Robicie cyrk i szopkę bo tak wam się podoba.

Gość gość
my z moim facetem w ogóle nie mamy ślubu, nawet narzeczeństwem nie jesteśmy, a z chrztem syna nie mieliśmy problemów.

Gość gość
Swojemu dziecku łatwo wytłumaczyć.Ale innym? Jestem z maleńkiej miejscowości.Tu dziecko nie uczęszczajace na religię ma przesrane. traktuje się takiego smyka jak wyrzutka. W dużych miastach pewnie jest inaczej.niestety w małych mieścinach KK ma władzę.