Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowaa_92

Ciąża ?

Polecane posty

Gość karmelowaa_92

hej. Ostatnio z chłopakiem w nocy zapomnieliśmy się i skończył we mnie dwa razy w nocy i rano. W tedy wyliczyłam że miałam dni nie płodne lecz od paru dni mam wątpliwości czy to były nie płodne czy płodne dni. Cztery dni po stosunku miałam jedno dniową taką lekko brązową wydzielinę ze śluzem ale tylko przez jeden dzień i strasznie mnie jajniki i podbrzusze bolało jak na @. Lecz teraz jestem DWA dni po terminie @ i zamiast miesiączki mam śluz z grudkami bezzapachowy. Nigdy takiego śluzu nie miałam i teraz wpadam w paranoje że mogę być w ciąży.? A może z tych nerwów mi się miesiączka spóźnia ?

Gość 136477658
TRZEBA ZROBIC TEST-PRAWDOPODOBIENSTWO CIAZY JEST

Gość gość
brazowe plamienia to objaw zagniezdzenia sie zarodka gratuluje jak dla mnie to ciaza

Gość Faithy_
Popieram poprzedników, istnieje prawdopodobieństwo, że zaszłaś w ciążę. Dla pewności wykonaj test. P.S Jak można "zapomnieć się" trzy razy z rzędu?!

Gość asia342
karmelowaa_92 I jak zrobiłaś test? Chciałabym sie dowiedzieć jaki wynik bo mi tez się spóźnia dwa dni @ i tez mam śluz z grudkami lecz plamień nie miałam.

Gość gość
Haha, no i co, jeśli jej wyjdzie pozytywny, to będzie oznaczało, że Ty też jesteś w ciąży? Dobre :)

Gość gość
Cześć, ostatnio miałam pierwszy raz z moim chłopakiem, przed seksem, on pomiział mnie po pochwie ręką wziął mój śluz posmarował nim swojego penisa i położył ręke znowu na mnie, ale nie włożył palców. Jest ten fakt/mit (nie wiem kto jak to odbiera), który czytałam że facet wydziela plemniki też w swoim 'śluzie'. Czy to możliwe zebym była w ciązy jeśli nie mam żadnych objawów a on tylko położył rękę tam ale nie włożył palców? Z góry dziękuje za odpowiedź

Gość gość
Dziecko, nie bierz się za seks zanim się nie douczysz. Aż nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.