Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stosunek który trwa godzinę ... jak jest u was?

Polecane posty

Gość Zona wnerwiona
Moze chcesz sie zamienic . STOSUNEK PLCIOWY raz na kwartal okolo minuty

Gość gość
i chóujem w pipóóó

Gość gość
hej, podnoszę temat. uprawialiśmy seks wczoraj po raz pierwszy, trwało to 4 godziny a on w ogóle nie doszedł! rano powtórka, 2 godziny - a u niego nic! :( za to praktycznie cały czas mu stał, sam opowiadał, że on rzadko dochodzi. co z tym zrobić? to był nasz 1 raz więc wytrzymałam ale na dłuższą metę nie dam rady! obgadaliście tutaj temat na wszystkie sposoby i wniosek jeden: trzeba to leczyć. ale jak????

Gość nie ma tu żadnego
u mnie po długiej wstrzemięźliwości wystarczy 5 minut i tryskam jestem raczej krótkodystansowcem tak jak moja partnerka jak mi się zdarzy półgodzinna jazda to ona jest juz wykończona

Gość gość
miałam kilku facetów, z żadnym nie było problemów, dochodzili przeważnie kiedy trzeba. a temu zupełnie nie wiem jak pomóc, zależy mi na nim, on to bierze lekko i na żart, że powinnam być wniebowzięta, że tak długo może, ale to masakra jakaś...

Gość gość
heh mam podobnie poradzcie cos!!!!!!!

Gość gość
Doradzi ktos???

Gość gość
godzinne ryranie to jakaś patologia :(

Gość gość
coś takiego to patologia, trzeba to leczyć. Statystyczny czas osiągania orgazmu przez kobietę to 10 minut, u mężczyzn 2 minuty.

Gość gość
permen king na zwiększenie zawiesiny sterczowej co z plemnikami daje spermę. Mało spermy, to ch*j z seksu dla mężczyzny, bo nie ma się czym spuścić. Kobiecie to nie przeszkadza, najwyżej zatrze jej piizdę, ale KY może rozwiązać brak poślizgu jaki daje s****a.

Gość lorina
Ale ja Ci zazdroszczę! Też chciałabym tak długo. Jak Twój facet to robi?

Gość gość
To smutne kiedy facet się szybko spuszcza. Ja staram się ćwiczyć to i mam co chcę.

Gość maselak
lorina niektórzy faceci potrafią tak sami z siebie, znam nawet takich dla których jest to uciążliwe bo po 2 h czasami nie mogą dojść. Ale ja miałem ten drugi problem, gdyby nie http://mistrzseksu.pl/ ten darmowy kurs i kilka technik które z niego wyniosłem cały czas byłbym sex sprinterem. A tak kochamy się z żoną tak długo jak chcemy, czasami seks 3 minutowy też ma swój urok :) ale tylko od święta :)

Gość gość
cyt. Mój facet może tak długo, nie ma wcześniej wytrysku, czasem nawet do dwóch godzin. Czy to normalne by tak długo czekać na wyrysk? koment: z czymś takim, to tylko załozyć burdel dla oziębłych kobiet, mających kłopot z orgazmem. Normalna kobieta szczytuje w ok. 10-ciu minutach. Rżnąć 2h, to przecież śluzówkę można do krwi zedrzeć. Taki chłop to kaleka w normalnym związku.

Gość gość
Tylko razmnie mąż rznąl godzinę podczas sylwestrowej nocy mslałam że nie skończy ala miałam mnóstwo orgazmów było wspaniale.

Gość gość
u mnie nie ma reguły czasem 5 minut tylko a czasem i godzinę otrafi mnie bzykać

Gość gość
wczoraj też miałam godzinę seksu.Było wspaniale.Ale spotykamy się rzadko więc jestem zadowolona(czasami mam niedosyt)

Gość gość
Ja w takiej sytuacji powiedziałam swojemu facetowi, że i owszem mogę z przyjemnością uczestniczyć w takich maratonach - pod warunkami. Super przygotowanie, urozmaicenia, luksusowe warunki, oczywiście dbałość o nawilżenie. W ramach przygotowania odpoczynek i wyspanie się na zapas. Wtedy mogę godzinami. Ale długa jednostajna rąbanka to nie dla mnie. Lepiej jeszcze bardziej przyspieszyć, tak ubarwić, żeby szybciej doszedł. No to zaproponował żebym od czasu do czasu robiła pokaz masturbacji bo jego to kręci niesamowicie i po tym szybciej dojdzie. Najpierw miałam opory, ale posadził mnie na fotelu, nogi przywiązał z lekka szeroko rozłożone, zasłonił oczy (metoda na strusia) i poszło. Bezlitośnie wymagał żebym zrobiła do końca, po czym zerżnął od tyłu mówiąc że jestem świnia i d****** Zaskakująco szybko, ale tak mocnej jazdy jeszcze chyba nie miałam.