Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne objawy.prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

mam dziwne objawy-chce mi sie wymiotowac,jestem oslabiona,boli mnie glowa i jestem bardzo wyczulona na zapachy a takze mam zgage.wiem ze to objawy typowo ciazowe ale u mnie to wykluczone-jestem w trakcie dosc obfitego okresu i stale od kilku mies biore regularnie tabletki anty.nigdy zadnej nie pominelam,nie zwymiotowalam,nie bralam innych lekow,ktore moglyby obnizyc skutecznosc tabsow etc.moje problemy zaczely sie w sobote kiedy nagle zaczelo lamac mnie w kosciach i dostalam 39 st goraczki.wzielam cos na grype i poszlam spac.temp ustapila w niedziele wieczorem ale od tamtej pory oprocz tych grypopodobnych objawow wystepuja te typowo ciazowe.co to moze byc?

Gość gość
Może jakaś choroba weneryczna albo autoimmunologiczna

Gość gość
weneryczna?odpada.

Gość gość
Zaburzenia hormonalne

Gość gość
no to autoimmunologiczna proponuje badania, ogole ale tez tarczyca, moze cos z zoladkiem, mdlosci/ zgaga. moze warto zmienic diete

Gość gość
w sumie robilam ostatnio wyniki,jutro je mam odebrac.maja dotyczyc niedoczynnosci tarczycy.ale tak nagle w sobote zagoraczkowalam a teraz od tamtej pory mam objawy ciazowe i oslabienie choc w ciazy nie jestem?to dziwne

Gość gość
Ja miałam podobne objawy- w tym omdlenia, do dziś niewiadomo co to było. A test na ciążę wykazał 1,5 kreski ;-)

Gość gość
A może to nie okres a poronienie??

Gość gość
moglo sie w sumie zlozyc na to kilka rzeczy np ta sobotnia niby-grypa a te zoladkowe dolegliwosci hm...moze to swoja droga cos?

Gość gość
a czemu nie zrobsiz testu ciążowego, skoro ciagle o niej piszesz? :D moze jakis zmutowany plemnik przezyl i zaplodnil jajecko

Gość gość
ale jak poronienie??przeciez w zeszlym mies tez mialam okres i biore tabsy...wiem ze nie ma 100% gwarancji ze nie zajdzie sie w ciaze....myslicie ze to moze byc poronienie?? :(

Gość gość
bo okres mam jak s*******n :( wiec po co test?? mowie o tym zeby wam naswietlic sprawe bo czuje sie jakbym miala mega kaca plus objawy ciazowe.

Może używasz tamponów i jest to TSS, czyli zespół wstrząsu toksycznego?

Gość gość
nie,nie uzywam tamponow.

Gość gość
Nigdy nie ma 100% pewności. No chyba że się seksu nie uprawia. Zrób dla świętego spokoju test i tyle.

Gość gość
zrobie.ale watpie zeby to byla ciaza tym bardziej ze tak jak mowie-mam okres i pomimo przyjmowania tabow wcale nie jest skapy.zreszta mdlosci wystepuja okolo 6-8 tyg a ja mies temu tez mialam obfity okres.czyli na mdlosci za wczesnie.

Gość gość
po to otępiała, żebyś wiedziała, a nie wie o tym, że niektóre kobiety miesiąckzują w czasie ciązy? No to się dowiedziała ;-)

Gość gość
grypopodobne objawy są też po ugryzieniu kleszcza

Gość gość
miesiaczkuja-raczej maja plamienia.wiem o tym bo bylam w ciazy i wiem jak to jest.ale teraz mam okres taki ze leca mi wrecz skrzepy jakies a nie marne plamienie.

Gość gość
rozwazalam tego kleszcza tez tym bardziej ze w sobote bylo ok a goraczki dostalam w ciagu doslownie 30 min.39 st.przy grypie to sie wolniej rozwija.

Gość gość
ugryzienie mogło być dużo wcześniej a objawy dopiero teraz

Gość gość
wiem tym bardziej ze w ostatnim czasie nic na ciele nie zauwazylam zwiazanego z jakims ukaszeniem'

Gość gość
ehh jade wieczorem do lekarza :( ale dzis u nas w przychodni stary pierdziel na dyzurze :( ale moze cos powie

Gość gość
najlepiej znać szybko diagnoze ,u nas nie lepszy doktorek :)