Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polecicie jakąś ciekawą książkę?

Polecane posty

Gość gość

Właśnie czytam "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet", ksiązka ta strasznie mnie wciąga więc czytam ją w tempie błyskawicznym. Pewnie lada dzień ją skonczę, a nie wiem co czytać później. Może mi coś polecicie? Coś ciekawego i wciągającego, z wieloma zwrotami akcji, żeby nudno nie było :)

Gość czytający ...nałogowiec
Ja dużo czytam jak mogę to polecam książki" Groteska,","Wyjście ostateczne "Natsuo Kirino to takie podobne do tej którą czytasz,a z lżejszych polecam "Stulatek,który wyskoczył przez okno i zniknął"już po tytule warto sięgnąć hihi autor Jonas Jonasson to takie niebanalne książki godne polecenia dobrej lektóry życze

Gość czytający ...nałogowiec
Przepraszam wiadomo Lektury ...nieda się tego wyżej skasować ...??? ale wstyd...

Gość gość
słyszałam że ciekawa jest książka " Bezdomna "

Gość kaaśś
Andrzej Dudziński - Ściana

Gość gość
Kwiat pustyni , Biała Masajka.

Kryminały Agaty Christie- wciągające z duużą ilością intrygujących zwrotów akcji :) Szczególnie polecam: - Mężczyzna w brązowym garniturze - Śmierć na Nilu - Morderstwo odbędzie się - I nie było już nikogo/ Dziesięciu murzynków

Gość gość
Św. Augustyn - "Wyznania"

Gość Domiśka
"I wciąż ją kocham" Nicholas Sparks - zachęcił mnie film - trochę źle zrobiłam, że najpierw obejrzałam film a dopiero potem sięgam po książkę, ale cóż ... ponoć książka znowu lepsza od ekranizacji, więc zobaczymy. Według serwisu http://www.coczytac.pl/ ocena książki to 6.22, więc prawdopodobnie spełni moje oczekiwania.

Gość Bałajka
"Wiele demonów" Jerzego Pilcha. Niesamowicie wciąga!

Gość Mag09
Tworki Marka Bieńczyka

Gość Agito_pl
Na długie jesienne wieczory najlepsze są skandynawskie kryminały ;) W sklepach internetowych znajdziecie je taniej.

Charlotte Bronte - Dziwne losy Jane Eyre. Długo nie mogłam jej wziąć do ręki, teraz nadrabiam. I jedyne czego żałuję to to, ze nie zaczęłam jej czytać wcześniej.