Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazzzzdaa

Czy ta sukienka bedzie pasowac??

Polecane posty

Gość Mazzzzdaa

Bedziemy miec cywilny slub w hotelu. Czy tego typu sukienki pasuja? slub w hotelu na 100 gosci potem normalne wesele. Nie chce zeby kreacja byla zbyt skromna bo jednak normalne wesele ale 'balowe' princesski beda jednak sie klocic z cywilna ceremonia. Co myslicie? http://pics.boards.weddingbee.com/183971.My_dress_003.JPG.resize

Gość gość
jak dla mnie dół obciachowy

Gość Mazzzzdaa
ale pytanie nie jest odnosnie tego komu sie podoba tylko czy bedzie pasowac do slubu poza tym to sukienka Maggie Sottero, z gornej polki i nie nazwalabym jej obciachowa zaraz wysle reszte linkow

Gość gość
Będzie pasować jak najbardziej, nie słuchaj ze jest obciachowa, ja tez pokazałam tu suknie maggie sottero za 8 tys i usłyszałam ze jest obciachowa, śmiało możesz ją ubrac

co z tego ze sukienka jest jakiejs marki i kosztuje prawie 10 tys jak wyglada paskudnie? jak masz pieniadze, to kup sukienke od Zuhaira Murada np :)

Gość gość
Ja tej sukienki bym za darmo nie chciała to raz, dwa wybrałabym znacznie skromniejszą. Co z tego , że to nie jest typowa princeska skoro świeci się niemiłosiernie. Tragiczna jest ta sukienka, ale skoro Ci się podoba to ją bierz.

Gość gość
na cywilny,ha ha ha ha ha ha

Gość gość
Powiem tak: fason jest ok. Suknia nie powala, za bardzo się błyszczy, ten materiał jest nieciekawy, taki niechlujny. Aż w szoku jestem, jaka różnica na zdjęciach w internecie a na żywo.

takie sukienki to dobrze tylko na zdjeciach wygladaja. jak chcesz w niej tanczyc? trzeba by tyl i przod nosic w reku

Gość gość
Sukienki MS te z satyny niestety nieciekawie wyglądają na fotkach bo odbijają brzydko światło i wtedy wygląda to tandetnie. nie przejmuj się tymi dewotami, ślub to ślub, normalnie załóż ślubną suknię....temu betonowi się wydaje, że każdy w tym kraju jest katolikiem. Ciekawe czy im nie głupio w zakrystii podpisywać akt ślubu w białej kiecce....te nieuki nie wiedzą, że ślub konkordatowy to jednocześnie ślub cywilny. Swoją drogą paradują w kościele z sukniach balowych...to kościół a nie sala balowa....a jak lwice bronią prawa zakładania sukni ślubnej tylko na kościelny. Zaścianek kurde w tej Polsce, że aż się słabo robi.

Gość gość
sukienka ladna, masz dobra figurę do tego typu sukni( szerokie biodra) wygladasz bardzo ok w niej, choc ja nie lubie błyszczących materiałów