Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corka takiej matki

czy moja matka nie wymaga juz za wiele?

Polecane posty

Gość corka takiej matki

w duzym skrocie - 1,5 roku temu prawie zmarl nagle moj ojciec, zostawil po sobie jedynie dlugi w postaci kredytu, ktory zaciagnal razem z moja mama na remont itp.ten kredyt mama splaca do dzis, ma rente po ojcu i pracuje czasem dorywczo. ma ciezka syt finansowa, ale glodem nie przymiera, tym bardziej ze z nia mieszkam ja a od niedawna moj narzeczony tez. ja pracuje i dajej jej 500 zl, a moj narzeczony 400!!! i ostatnio coraz czesciej wybucham, bo po prostu jej postepowanie mnie dobija.codziennie robie zakupy bo nic nie ma do jedzenia w domu, juz nie kupuje nawet jajek czy ryzu itp. chlopak mi dorzuca do zakupow oczywiscie ale kasa nam idzie jak woda - on pracuje fizycznie wiec codziennie idzie co najmniej caly bochenek chleba tylko na niego, wedlina, ser itp, nie mowiac o obiedzie. matka nic nie kupuje i jedynie co robi to jakas zupe czy pierogi, bo jak twierdzi, na nic wiecej ja nie stac. a to co my dajemy idzie na rachunki tylko!!! dzisiaj sie z nia poklocilam to sie obrazila stwierdzila ze to co jej daje to marne grosze .ludzie. ja zarabiam tylko 1600 zl;/ nie mam juz sily do niej;/

Gość gość
Moim zdaniem powinnas isc na swoje tak bedzie najlepiej mama sobie poradzi.A rodzenstwa nie masz??

Gość gość
To twój KONKUBENT szmato a nie "narzeczony"... narzeczeni to byli 100 lat temu... Pieprzysz się z chłopasem bez slubu a używasz starodawnych określeń sprzed 100 lat, gdy prawdziwi narzeczeni zyli w czystości do slubu i slub był zaraz po zaręczynach..

Gość corka takiej matki
Moim zdaniem powinnas isc na swoje tak bedzie najlepiej mama sobie poradzi.A rodzenstwa nie masz?? Mam siostre, ktora sie w ogole do niczego nie poczuwa, tez mieszka z facetem na stancji. dawno temu tez sie z matka poklocila o kase, maja kontakt ale moja siostra trzyma dystans. no myslimy zeby isc na swoje ale musimy ogarnac duzo spraw - slub, kredyt na mieszkanie bo tylk otakie opcje wchodza w gre, na stancje nei ma sensu isc raczej;/