Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka233333

Po tym co widziałam w Anglii ,Niemczech , Francji i paru innych krajach

Polecane posty

Gość Emilka233333

stwierdzam ,ze Polki generalnie są ładne. tzn nie wszystkie bo wiadomo ,że mamy wiele ładnych dziewczyn. A cała Europa zachodnia jak i południowa ma dużo niższy poziom pod tym względem. Włoszki , Hiszpanki , Greczynki są niskie i przysadziste , rysy twarzy też nie powalają. Niemki i Angielki to nie mit ,że są brzydkie. Czasem zdarzy sie ładna ,ale to naprawdę rzadko . Nawet mój ojciec był tego samego zdania ,a to facet w koncu. Francuski też nie są zbyt piękne. Może nie jesteśmy najładniejsze na świecie bo pewne nacje nas przebijają ,ale naparwdę w porownaniu do wiekszości Europy to zero kompleksów

Gość gość
sciema wloszki sa sliczne

Gość Emilka233333
No i oczywiście jak się pojawiam w tych krajach to zawsze wzbudzam wrecz sensacje na ulicy ... jakbym była nie wiem kim , zawsze się oglądają co chwile , komentują..inne ładne Polki podobnie ...

Gość Emilka233333
a tam śliczne , maja przeważnie z troche ponad 150, dużą pupę i nijakie rysy... zupełnie przeciętne są

Gość gość
ale bogate :)

Gość Emilka233333
no bogate to się zgodze , Polki do najbogatszych nie należą niestety :P ładniejsze od nas podobno są Ukrainki , Rosjanki , Wenezuelki ( pisze podobno bo nie byłam ,ale biorac pod uwage ,że Wenezuelki wygrywaja wiekszosć wyborów miss to cos w tym jest)

Gość gość
No i oczywiście jak się pojawiam w tych krajach to zawsze wzbudzam wrecz sensacje na ulicy ... jakbym była nie wiem kim , zawsze się oglądają co chwile , komentują..inne ładne Polki podobnie ... Hehe Polki to są szczupłe, nic specjalnego poza tym. O ładną twarz łatwiej u Włoszki lub Angielki. Mnie za Polkę nigdy nie biorą, jestem ładna, chyba to coś znaczy? Nie jesteśmy ładną nacją.

Gość Emilka233333
U Angielki łatwiej o ładną twarz? to gratuje gustu... Mnie często za Rosjankę biorą i uważam ,że to komplement bo Rosjanki to bardzo łądne kobiety

Gość Emilka233333
nawet nastolatki angielskie są paskudne ... albo takie blade , nijakie ... I czesto sie ubieraja bez gustu. Ja mam pewnie o wiele mniej kasy od nich ,a ubieram się dużo lepiej ... Angielki to największa tragedia moim zdaniem już nawet Niemki są troche ładniejsze

Gość gość
a ty co lesbijka idz sie sprzedawac na su 🖐️

Gość Emilka233333
nie lesbijka ,ale poprostu ciesze się ,że mamy taki wysoki poziom :P chociaz z jednej kwestii bo faceci Polacy za to to nic specjalnego...

Gość gość
polki przewaznie maja buraczane mordy, chocby niewiadomo jak zrobione, to i tak prostactwo na naburmuszonym ryju wymalowane mnie nigdy nie biora za polke,bo mam inne korzenie,ale non stop jak sie przegladam, to patrze. czy przypadiem mi sie to buractwo na twarzy nie pojawia. jakies takie wiesniackie rysy twarzy po prostu