Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

telefon z chin, masakra

Polecane posty

Gość gość

zamówiłam samsunga galaxy ace i teraz patrze ze z chin cena prawie normalna 450 zł ale czy ktos kupował albo wie co zrobic, moge go zwrócic, czy warto zwrócic i wydac ta kase na przesyłke i kupic normalny porzadny,boje sie ze to jakies g..no i sie p;opsuje zaraz,pomózcie co zrobic,zamówiłam na allegro,pieniadze wpłaciłam

Gość gość
Moj znajmomy zamowil tel. z Chin, byl super tani ale raczej nie najgorszej jakosci, tyle, ze szedl pol roku

Gość gość
no spoczko tam jest ze 60 dni,to nei robi,ale sie troche boje ze sie popsuje zaraz po paru miesiacach a ktos wie na allegro jak to jest z odsyłaniem i odzyskaniem pieniedzy

Gość gość
bo to ze jest z chin było napisane małym druczkiem w dziale gwarancja, ja w ogóle sie spieszyłam itp,powie mi ktos co tym allegro

Gość gość
up,pomozcie prosze

Gość gość
ja zamowilam smartfona z hong kongu. jest beznadziejny!!!

Gość gość
Po pierwsze, to może być podróbka. Po drugie, jak się zepsuje to musisz wysłać na własny koszt do Chin, bo gwarancja nie obowiązuje w Polsce. Po trzecie jak paczka trafi na cło to musisz się tłumaczyć i płacisz dodatkowo cło + vat, łącNie około 25% wartości telefonu.

Gość gość
zwroc uwaga czy to jest 60 dni roboczych, bo jak tak to jest to 12 tygodni czyli 3 miesiace.

Gość gość
Jesli ktoś chce kupić telefon z china to lepeij kupować na Aliexpress, bo Ci pośrednicy z Allegro biorą 100-150 zł za to że w twoim imieiu zamówią ten telefon.

Gość gość
Jak już dostaniesz telefon to masz 10 dni na zwrot bez podania przyczyny.