Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wymyslaty

Zwiazek

Polecane posty

Gość Wymyslaty

Witam, w skrocie jestem z dziewczyna 3 lata mamy po 21lat. Pracujemy razem i praktycznie mieszkamy, na zmiane raz tu raz u niej. Kiedys byly motylki usmiech na twarzy calymi dniami sex przynajmniej raz dziennie, wiadomo byly gorsze i lepsze dni ale zawsze wszystko wracalo do normy. Kocham ją. Lecz ostatnio wyznala mi ze cos sie zmieniloi widac to po niej, chodzi wiecznie w****io...a, wszystko ja drazni a o seksie to nie wspamne juz z 2 miesiace nic. Szczerze mowiac nie wiem co robic. Ja kocham ja tak samo intensywnie jak 3 lata temu ona widocznie nie, jakies rady co moze jej byc albo jak tozmienic? Czasem 1 dzien juz wydaje sie byc ok a potem 1 glupia rzecz foch i znowu to samo. Ale wydaje sie ze sie stara chce jechac na koncert cos tam porobic, ale caly czas tak bezplciowo. Zerwanie nie wchodzi w gre tzn ja sie nigdy nie poddaje i walcze zawsze do upadlego oczywiscie nie mam zanej obsesji :D Jakies pomysly?

widac chce sie jej odmiany, moze wrecz juz ktos sie czai na horyzoncie. nie musisz sie rozstawac, pewnie z czasem ona sama to zrobi.

Gość Wymyslaty
pytalem o rady, a nie wysluchiwanie bredni, widac po ciebie myslisz plytko, cos nie tak to czas na zmiane, ja jestem inny

Gość gość
moze z nia porozmawiaj ,a nei z nami LOL

no wlasnie, ty jestes inny a twoja dziewczyna jeszcze inna. jeszcze troche i przyznasz mi racje. wyluzuj. mlody jestes, nie znasz zycia ani kobiet. 21 lat to jeszcze malolata...i tez tak mysli.

Gość Wymyslaty
Rozmawialem ale bez owocnie. No nie jestem zbytnio stary a ty jako ta dorosla mglabys udzielic doroslejszej rady

Gość Wymyslaty
Jeszcze kilka miesiecy wstecz gadalismy o mieszkaniu razem wakacjach i rozmarzylismy sie o dzieciach w przyszlosci, bywaly takie momenty, ja tez takie mialem nie ukrywam ale zawsze wychodzilismy z tego zwyciesko, teraz jakos nie potrafimy

nie ma tu zadnej rady poza rozmowa i naswietleniem problemu z twojego punktu widzenia. jezeli to nic nie zmienia to masz zwiazane rece. albo to znosic albo zrobic sobie przerwe. do niczego jej nie zmusisz.

Gość gość
manipuluje toba, hehe fochy strzela a y ciota jestes

Gość Wymyslaty
moze faktycznie przerwa dobrze zrobi, moze zateski przemysli i zrozumie. A tam do pana wyzej prosze zmienic portal na jebzdzidy tam twoje miejsce;)

Gość gość
a może chce żebyś Ty postarał się o związek trochę bardziej albo nieświadomie ją zezłościłeś. Ja od miesiąca chodzę wściekła na mojego, ( mam 23 lata więc może się nie znam ale on 35) o bzdurę w sumie ale czasem trzeba. Spróbuj pomyśleć może coś się stało, nawet nieświadomie a jeśli nie ma twojej winy to czekaj. Na pewno samo się to rozwiąże w jedną czy drugą stronę. Nie poddawaj się:)

Gość Wymyslaty
nie wydaje mi sie, sama pwoeidziala ze ostatnio non stop jest zdenerwowana i nie zna przyczyny, czyli to nie to.,

Gość gość
ja mojemu to samo mówię że nic się nie dzieje że jestem zła tak sama z siebie ale zawsze jest jakaś przyczyna nie mówię że w Tobie ale może np czegoś chce a nie wie jak to powiedzieć. Albo jest znudzona i oczekuje czegoś. Mogę tylko na swoim przykładzie mówić nie za osobę której nie znam. A staż związku taki sam ja u Was

Gość agalll
zapytaj jej czy kocha Cie tak samo mocno jak dawniej,jesli nie chodzi o Ciebie to może ma cos z nerwami zle się odzywia brak witamin,niektorzy od braku witamin dostają depresji,moze hormony nie dzialaja jak powinny

Gość Wymyslaty
no walsnie nie, powiedziala ze gdy ja caluje nie odczuwa takiej euforii jak keidys

Gość gość
a to normalne związek wkracza w inną fazę nie zawsze jest tak pięknie jak na początku ale nie ma się co martwić:)

Gość Wymyslaty
dzieki za slowa otuchy, napewno nie poddam sie!:D

Gość agalll
czyli wyszla z fazy oblakanego zakochania,i weszla w kolejna,ciezko okreslic od czego zależy ze jedni szybciej inni wolniej w to wchodzą,jak widzisz Ty masz na stalym poziomie ciagle,a jej emocje już opadly w jakims stopniu,odwieczne pytanie jak sprawić by ciagle kogos bardzo krecic:-) dużo niezaleznosci wlasna pasja bez oplatania czasem trochę chlodu tęsknoty pomieszane z czuloscia może odrobina zazdrości ale to ryzykowne,duzo uśmiechu,jestescie dużo czasu ze sobą praca dom,nawet nie wie czy by tesknila bo kazda chwila z Toba,hmm ale prawdziwa milosc powinna przetrwać,jestescie młodzi bardzo,moze być burzliwie ale co ma wisieć nie utonie