Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błona dziewicza

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio z moim chłopakiem uprawialiśmy petting. Jeszcze razem nie mieliśmy swojego pierwszego razu. Następnego dnia i poprzedniego bolało mnie w tych okolicach oraz przy punkcie G. Kiedy mnie masturbował wyślizgną mu się palec. Zadrapnął mnie nad wejściem do pochwy. Wieczorem zauważyłam na majtkach coś wpadające w jasny kolor brązowy, nie wiem czy to była krew. Obawiamy się ze przebił mi błonę dziewicze.Czy to możliwe?

Powiem ci tak, że palcem nie da się przebić błony dziewiczej, chyba że twój chlopak ma bardzo długie palce :P:P myślę że to od tego zadrapania :P nie przejmuj się, następnym razem niech uważa :)

blona dziwicza nieraz nawet przy stosunku nie peka nieraz peka i nie ma po peknieciu sladu krew nawet nie leci nie wydaje mi sie zeby mu sie udalo doprowadzic do pekniecia palcem spokojnie na pewno jest wszystko ok i nie potrzebnie sie zamartwiasz

Powiem ci tak, że palcem nie da się przebić błony dziewiczej, chyba że twój chlopak ma bardzo długie palce :P:P myślę że to od tego zadrapania :P nie przejmuj się, następnym razem niech uważa :)

Gość gość
Bardzo dziękuje uspokoiliście mnie trochę :)