Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunet196cm@vp.pl

Szukam dziewczyny do stalego zwiazku o to moje wymagania nie mam zbyt wielu

Polecane posty

Gość gościówa1234
brunet, wiesz jaki jest Twój problem? przeczytaj jakie jest PIERWSZE wymaganie, a co napisaleś jakby od niechcenia na końcu. podpowiem: pierwsze (teoretycznie wyglądające na najważniejsze dla Ciebie) DZIEWICTWO, na szarym końcu intelekt... mając takie priorytety nie będzie Ci łatwo, bo kobiety nie lubią być oceniane na podstawie błony między nogami, zwłaszcza gdy osobowość i intelekt są zdecydowanie mało ważne na Twojej liście wymagań ;-)

Gość gościówa1234
może Ci się wydaje, że przypadkowa ale podświadomie pisałeś to właśnie w takiej kolejności jaka dla Ciebie jest istotna... jak 100% prawiczków z kafe wymieniłeś dziewictwo jako pierwszy (teoretycznie najważniejszy) punkt wymagań, a cechy, które dla większości ludzi są istotne Ty pominąłeś lub napisałeś na końcu tak jakby przypadkowo, dopowiedziane aby coś tam dopisać... Wiesz - ja nie wiem czy tak jest czy nie, czy może jakimś cudem faktycznie ta kolejnośc jest przypadkowa (w co niestety szczerze wątpię) ale piszę jak to wygląda z mojego, kobiecego punktu widzenia: dziewictwo na pierwszym miejscu, intelekt itp jako mało istotne...

Gość gość
"fiku mikuuu"nie bądź złośliwa.

Gość różowy ręcznik
Jeszcze na początku lutego spełniłabym wymagania, a teraz to lipa, okrutne te życie :D

ups :D kolejność jest przypadkowa i zbieżna :D czyli nie stawiam na 1 miejscu dziewictwa kobiety ale jesli juz nie jest dziewica to krzyz na droge i powodzenia dalej wnikac nie bede :D

Gość gość
A co facet nie moze miec wymagan ? Pewnie ze moze a wrecz musi je miec ! Brawo chlopie i szacunek dla ciebie nie wielu facetow ma odwage stawiac warunki kobietom ! Problem kobiet polega na tym ze one przyzwyczajone sa do tego co na tacy poda facet a tu zdziwienie kiedy to facet czegos chce :D Nie przejmuj sie komentarzami w stylu prawik bo one zawsze tak beda pisac by z rownowagi wyprowadzic nie mozna z nimi w glopie dyskusje wchodzic ! Jestes ulozonym czlowiekiem i napewno kogos znajdziesz tylko nie na kafe raczej wyjdz do ludzi powodzenia :)

Gość gość
Kolejny koniotrzep co myśli, że może czegokolwiek wymagać od kobiety! Najpierw raz zamocz a później możesz wymagać! :P

gość A co facet nie moze miec wymagan ? Pewnie ze moze a wrecz musi je miec ! Brawo chlopie i szacunek dla ciebie nie wielu facetow ma odwage stawiac warunki kobietom ! Problem kobiet polega na tym ze one przyzwyczajone sa do tego co na tacy poda facet a tu zdziwienie kiedy to facet czegos chce smiech.gif Nie przejmuj sie komentarzami w stylu prawik bo one zawsze tak beda pisac by z rownowagi wyprowadzic nie mozna z nimi w glopie dyskusje wchodzic ! Jestes ulozonym czlowiekiem i napewno kogos znajdziesz tylko nie na kafe raczej wyjdz do ludzi powodzenia usmiech.gif dziekuje za twoja wypowiedz naprawde jest bezcenna uwazam ze trzeba miec wymagania bo to stymuluje wszystko :D

Gość koniotrzepPrawdziwy
gosciu a co ty wiesz o trzepaniu konia :) smiesza mnie takie wypowiedzi jak goscia wyzej :D

Gość gość
tak, tak, suczko:) lataj w internecie, baw sie przynajmniej tu paszkwilu:)

Gość nie będe tą której szukasz :(
buuuuuuuuuuu jestem dla Ciebie za stara , no trudno