Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 20 lat a wygladam na 15

Polecane posty

Gość gość

ciagle musze pokazywac dowod gdy kupuje alkohol. oprocz tego mam glos jak mala dziewczynka.faceci nie traktuja mnie powaznie, interesuja sie mna tylko o wiele starsi mezczyzni z pedofilskim sklonnosciami. traktuja mnie ak malolate mimo ze zachowuje sie dojrzale a nie jak jakas rozwydrzona nastolatka. jak sie postarzyc? :(

Gość wyszła na łąke ze stokrotka
też tak mam, więc nie wychodzę bez makeupu

Skądś to znam... ;) Ja tam zawsze lekko się umaluję (mocno nie bo wyglądałoby to sztucznie) i tyle, przestałam się już tym przejmować, jeśli mając 30 lat będziemy wyglądać na 20 to płakać z tego powodu nie będę :D A jak przyjdzie czas to się Tobą zainteresuje ktoś we właściwym dla Ciebie wieku ;)

Gość ktoś z forum
ja mam 26 lat. A ludzie dają mi 22, 21

gdzieś tak do końca studiów musiałam pokazywać dowód, jak chciałam kupić alkohol. cóż, przyzwyczaiłam się. oby mi młody wygląd został do starości! ;-)

Gość gość
zazdroszcze... ja mam 20 i wygladam chyba na 20 bo jak kupuje piwo albo cos to nikt nie pyta o dowod ;(;(;( nie wiedza ze to jest ublizenie kobiecie ze wyglada staro ahhhh ;(

Gość gość
..jak bedziesz sie przez lata postarzala/ mocny makijaz/, to w wieku 50 lat w najlepszym wypadku bedziesz wygladala na 55:-)

Gość gość
ja tez mam 26, a slysze, ze wygladam na 18, prosby o dowod mnie zawsze smiesza, bo wiem, jaka bedzie mina zaskoczonej sprzedawczyni jak juz go zobaczy :) mam 2letniego syna i wg wielu to moj brat, ewentualnie wsrod sasiadow mojego meza jak sie okazalo duzo osob tez mysli, ze mam nascie lat, wiec moj 32letni maz wychodzi na takiego, co sobie wzial 'gowniare', nie obrazajac nikogo :D wiec tez mam czasem nerwa, ze ludzie mysla, ze jestem nastolatka z dzieckiem (a syn z kolei jest duzy, wyglada na starszego, wiec musialcym go urodzic jeszcze wczesniej) ale i tak lepiej tak, niz mialabym wygladac starzej niz jestem

Gość gość
w wieku 20 lat wygladalam na 13, wiec nie jest z troba tak zle a jak bedziesz miec szczescie to o dowod beda cie pytac do 32 roku zycia albo i dluzej, znam taki przypadek ;-)