Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona 880

odstwienie tabletek anty- problemy...

Polecane posty

Gość zmartwiona 880

Witam kobietki. Napiszcie ile czasu brałyście tabletki i czy po odstawieniu miałyście okres normalnie? Ja brałam ten szajs przez 5 lat. Odstawiłam 2 mies temu. Pierwszy okres przyszedł po 32 dniach ( a tabletkowo miałam 28) a drugi okres nie przyszedł. Czekam już prawie 3 tyg. Czytałam, że to normalne po odstawieniu tabletek, że tak czasem się dzieje. Ale dodam, że miałam z facetem kilka ryzykownych sytuacji ( ale nie miałam wtedy dni płodnych) nie wiem już co mam myślec. Do lekarza idę w piątek do tego czasu zwariuję. testu jeszcze nie robiłam. Naczytałam się, że jak się ma jakiś torbiel czy inny szajs to też może test wyjść pozytywnie sfałszowany! A tego się boję, że tylko niepotrzebnie się zestresuję! Jakie mam objawy? Według obliczeń bylby to 7 tydz. Ostatnio zrobiło mi się parę wyprysków na twarzy i plecach. Trochę bolało mnie podbrzusze ale juz przeszło, czasem mi się odbije. Śluz wcześniej bo teraz nie mam nic był biały kremowy, i taki wodnisty. I sutki mnie zaczęły teraz trochę boleć jak je dotknę nic innego nie zauwazylam. Nie chcę byc teraz w ciąży zbytnio, jak bedzie tragedii nie bedzie ale chciałam z tym poczekac jeszcze rok.

Gość zmartwiona 880
:(

Gość gość
"ale nie miałam wtedy dni płodnych" A skąd wiesz? Twoje objawy są typowe po odstawieniu tabletek.

Gość zmartwiona 880
Ale kiedy będzie ten okres... Według moich obserwacji na podstawie śluzu to nie były dni płodne, Nawet w tym miec nie miałam takiego rozciągliwego jaki powinien być, a w tamtym co dostałam okres miałam taki.. także może to był cykl bezowulacyjny. Sama nie wiem

Gość @@@,,,
na drugim topiku czekamy na twój wynik testu :D

Gość zmartwiona 880
@@ to widzę, że nie tylko ja mam taki problem skoro na innym topiku ktoś też pisze, że nie ma okresu w takim przypadku, ech. Zwariować można. Czytałam kiedyś jakie mogą byc skutki odstawienia tabletek ale nie sądziłam, że mnie spotkają.

Gość gość
O matko, spóźnia ci się trochę okres i juz się srasz. :o

Gość gość
"Odstawiłam 2 mies temu. Pierwszy okres przyszedł po 32 dniach ( a tabletkowo miałam 28) a drugi okres nie przyszedł. Czekam już prawie 3 tyg." Ktoś nie umie liczyć chyba.

Gość to twój temat;
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5655112 "Dziewczyny nie mam okresu juz prawie 2 tyg. Nie wiem czy to przez hormony. Odstawiłam niedawno tabletki bo źle sie po nich czułam. Może to przez to, a moze i nie. Jednak boję się zrobic test, od 3 dni już się czaję i się strasznie boję, ze wyjdzie pozytyw... smutas.gif mam co prawda 25 lat ale dziecka jeszcze teraz nie planowałam..."

Gość zmartwiona 880
to nie jest mój temat ja nie mam okresu juz 3 tyg a nie 2.. i nie mam 25 lat.