Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna ale nie taka szara mysz

ja biedna,po przejsciach,On bogaty prawiczek

Polecane posty

Jestem biedna ale wcale nie głupia ze mnie kobietka no i serce szczerozłote choc potrafię byc tez niemiła.Mam kilka nieudanych związków i przygodnych znajomosci o ktorych chcę zapomnieć i których dzisiaj sie wstydze.zakochałam sie w facecie ktory okazał sie fajnym,dobrym ,mądrym,wesołym człowiekiem i taką bratnia duszą ale skomplikowany jest jak jasna chol,era.szczęscie w nieszczęsciu ze jest bogaty o czym dowiedziałam sie po dlugim okresie czasu.no i zaczęły sie testy z Jego strony pt czy Ona mnie naprawdę kocha,czy potrafi stworzyc powazny,dojrzały związek,czy liczy tylko na jakies korzysci z mojej strony,czy to ja jestem na pewno tym jedynym z któym chce byc,czy inni Jej nie pociągają i takie tam.Mimo ze ja sobie jakos poradziłam z przeszłoscią i zapomniałam własciwie o tamtych facetach,On najwidoczniej nie potrafi przełknąć ze miałam kilku przed Nim...Juz Mu niczego nie udowadniam i szczerze jest mi obojętne co o mnie pomysli,jestem zmęczona a nasza znajomosc strasznie na tym ucierpiała..Mowilam Mu zeby sobie poszukał bogata dziewicę przez przeszłosci ale On sie uprał przy mnie bno podobono jestem wyjątkowa.Kocham Go ale jest mi przykro i cięzko ,czasem żąluje ze byłam taka szczera z Nim ale przyjazn czy milosc bez szczerosci jest bez sensu,a pieniędze i tak nie dają całkowitego szczescia i nie zabierzemy ich ze sobą kiedy będziemy umierać dlatego jakos nie czuje sie gorsza od Niego z tego powodu ze ich nie mam.

Gość gość
ale do poki nie umrzesz to jestes gorsza od niego bo nie masz pieniedzy. a co cie obchodzic beda pieniadze jak p*****lniesz w kaledarz ? liczy sie tu i teraz co ty o smierci gadasz, zakopia cie w ziemi i tyle. kase masz to jesz chleb z szynka, jak nei masz to wpierdalaj smalec.

na chleb z szynka mnie stać a nawet jesli by mnie nie było to co za róznica czym zapycham żoładek?ja przynajmniej kochac bezinteresownie potrafie a i pomagam ludziom bez wymądrzania się i dociekania:)

Gość serfuje po sieci nawalony
niech ci k***a dopływ kasy utnie to sie przekona,o ile juz tak nie zrobił:P

Gość nowalijka wirtualna
daj sobie spokoj z Nim i niech On zrozumie ze kasa i nienaganna przeszlosc to nie wszystko,jesli jest milosc to to powinno byc najwazniejsze a nie to czy masz za soba przeszlosc i czy jestes biedna,nie miał prawa cie testowac,to jakis skrajny egoista bo ty tez masz uczucia i warazliwosc jak kazdy człowiek...dziwie sie ze jeszcze Go nie olałaś,przeciez ma wybor,mogł szukac wsrod bogatych kobiet bez tzw przeszłosci choc taka szybciej pojdzie w tango niz ta biedna ale szczera i uczciwa

Gość serfuje po sieci nawalony
jakąs p********ą księzniczkę na którą trzeba zasłuzyc z siebie robi

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje fotki i kontakt: http://seksnumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.