Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK to jest z ta KASA ?

Polecane posty

Gość gość

kurcze ,moj facet korzysta z moich kont bez pytania (paypal, konto bankowe ) wedlug niego nie ma nic w tym zlego ze za plecami placi moimi pieniedzmi za swoje zachcianki, ma pretensje ze ja sie denerwuje jak on mi takie numery odwala ?! uwaza ze ja jestem pazerna i chciwa na pieniadze , a ja po prostu czuje sie przez niego wykorzystywana i mu o tym mowie, jednak on twierdzi ze to nie prawda, a prawda jest taka ze gdybym nie pracowala to bym nie miala nawet na glupie podpaski !! no ludzie no przeciez dla mnie to jest chore ! kocham go ale nie mam zamiaru, nie mam juz praktycznie sil wiecznie walczyc z nim o to kto i za co ma zaplacic .. :(

Gość pogonic dziada
niech sobie nie mysli ze wszystko mu wolno !

Gość gość
ale kocham tego drania , tylko wiecznie przez takie jego numery sa klotnie no on oczywiscie zwala na mnie ..

Gość gość
chciałaś hrabiego? z.a.p.i.e.r.d.a.l.a.j na niego!!!

Gość gość
wiesz jak nazywa się faceta, na którego pracuje kobieta??? zwykły alfons!!!

Gość gość
sa malzenstwa gdzie zona pracuje a maz zajmuje sie domem i co - on tez jest alfons ???

Gość gość
po pierwsze autorki facet to nie mąż, a po drugie nie zajmuje się domem tylko czyszczeniem jej kont - ot takie tam drobne różnice!

Gość gość
przepraszam nie moge powiedziec ze pracuje na niego bo on tez ma prace i placi r-ki , chodzi mi o to ze czasem wlasnie robi takie swinstwa mi ! nie rozumiem jak mozna wejsc komus na konto i sie rzadzic ??? nabral wody w usta, nie mogl sie zapytac ?? :/ niby nie glupi i wszystko z nim ok . ale to mnie w nim wkurza, a gdzie odpowiedzialnosc z jego strony ? on jest facetem powinien bardziej przyszlosciowo myslec itd.. a nie liczyc stale na moje pieniadze

Gość gość
pokazał ci jak cię szanuje i gdzie cię ma!!!

Gość gość
bo chlopy to cwele o !

Gość gość
skoro nie szanuje czemu mowi ze kocha nad zycie ze nie chce mnie stracic opowiada swojej mamie i rodzinie o mnie , mowil ze chce zeby nam sie udalo wspomina o malzenstwie,dzieciach itd.. bylby az taki zaklamany ??

Gość gość
a czemu tylko mówi że kocha a nie pokazuje jak kocha - mówić można wszystko - to nic nie kosztuje i nie wymaga wysiłku poza otwarciem japy - on ci powie to co chcesz usłyszeć - a ty mu wybaczysz przebobrowanie konta! tak łatwo cię kupić za jedno małe kłamstewko?

Gość gość
wlasnie nie mozna w kolko wybaczac tych samych bledow tylko dlatego ze kochamy , dana osoba nie bedzie nas szanowac w ogole...

Gość gość
wystrzelalabym wszystkich facetow :D :D :D

Gość gość
pozmieniaj hasła i tyle. no i dla mnie facet, który sięga do portfela baby, to c**a. odechciało by mi się i nie chodzi o pieniądze, tylko o to że facet powinien być mężczyzną

Gość gość
po jaka cholere dalas mu dostep do swojego konta? nie jestescie nawet malzenstwem, mowic mozna o wszystkim. Mowi o Tobie swojej rodzinie, a znasz ich w ogole? Masakra, powinnas dostac tytul krolowej naiwnych kretynek.Nie wiem jak mozna dac CHLOPAKOWI pelny dostep do swojego konta. Jestes zwyczzajnie porąbana i jeszcze masz do niego pretensje, ze korzysta z Twojej glupoty.

Gość gość
mieszkalismy razem , pracowalismy razem wiec jego kasa szla na moje konto ( tyle ze jego nazwisko musialo tam byc ) kasa byla wspolna.. jednak jak zobaczylam jak on dysponuje pieniedzmi, powidzialam dosc no ale on tak odkrecil kota ogonem - ze to ja jestem pazerna i chciwa na kase bo ciage robie mu o to awantury , ale jak placilam za chate , czesc r-kow i, wieksze zakupy to tego to nie widzi nie.. galgan obecnie on nie ma juz dostepu, jednak niektore platnosci poustawiane byly online i on nie wszystko pozmienial, tak ze dalej mi sciagali z konta kase, ciekawe jak jemu bym tak zrobila , jakby sie zachowal..

Gość gość
a ja go kocham.. i tesknie :(