Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę spać

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie mi zasnąć. Chcę spać, odciąć się choć na chwilę od tego świata, a za cholerę nie mogę :(

Gość gość
a coś złego sie stało w Twoim życiu, ze spać nie mozęsz? :( bo w moim tak i ma to zwiazek z facetem :( wyjrzyj na chwile przez okno, odetchnij powietrzem, a potem się połóż i NIE MYŚL!

Gość gość
Tak. U mnie też facet. Olał mnie, jeszcze powiedział mi kilka przykrych słów i uważa, że nic się nie stało. Płaczę już któryś dzień z rzędu w poduszkę i nie jestem w stanie normalnie funkcjonować. Jeszcze przed jakąś godziną normalnie oczy mi się same zamykały, chyba nie potrzebnie z nim rozmawiałam, bo teraz nie zasne :(

Gość gość
napij sie wina/piwa, wez tabletka na sen

Gość gość
Nie mam niczego w domu aktualnie a do sklepu nie będę teraz dymać :( może jak się trochę uspokoję to mnie zmorzy...

Gość gość
Biedna :( U mnie podobnie - olał mnie dla innej :( Po prostu nie byłam wsytarczajaca. Tylko że ja mam tak, ze jak jestem zdenerwowana to szybko zasypiam, a teraz jestem wściekła i smutna. Radzę poodychac przez okno świeżym powietrzem, anpić się mleka, moze troche pospacerowac po domu. Albo weź jakąś książke i poczytaj. Nap ewno nie oglądaj TV, to podobno nie pomaga wcale zasnąć. I nie gadaj juz z tym Twoim byłym ;)

Gość ktoś z forum
śpij kotuś,śpij