Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmm.

Czy wrocic do niego?

Polecane posty

Gość Mmm.

Hej. Mam problem. 2 miesiace temu rozstalam sie z chłopakiem,z którym byłam 3 lata. Na początku czułam ogromną ulgę,oddałam się w wir zabaw i pijanstwa,bo to bylo to ,czego on strasznie nie lubił. Poznałam chlopaka,z którym obecnie jestem,ale nie wiem czy to miłośc... Teraz moj byly znow pojawil sie w moim zyciu,a ja czuje,ze sie pogubilam,ze tak naprawde tylko go kocham a te zabawy byly tylko sposobem na zapomnienie.. Chcialabym do niego wrocic,ale jednoczesnie postawie sie w zlym swietle w stosunku do mojego obecnego chlopaka.. Nie wiem co robic,doradzcie!!!

Gość fotel
większość powrotów które znam zakończyły się porażką.

Gość gość
Skoro jesteś młoda to pewnie po prostu chwilowo odbiła ci palma (to pijaństwo itd). Tylko po co znalazłaś sobie nowego chłopaka tak szybko? Jeśli jesteś pewna, że będziesz szczęśliwa ze swoim byłym to nie pytaj, tylko napraw, to co się zepsuło. O to właśnie chodzi w prawdziwym związkach. I nie słuchaj bredni o "nie wchodzeniu drugi raz do tej samej rzeki" :O http://partnerski-ila.blogspot.com/

Gość pprowokatorr
Nie rozumiem twoich wątpliwości w stosunku do produktu zastępczęgo. Z facetem byłaś 3 lata. Masz masę wspomnień, przeżyć. Produkt zastępczy funkcjonuje 2 miesiące z czego większość w oparach alkoholu. Jakie wspomnienia cię wiążą z tym nowym kolesiem ? Nie ma tu uczucia jest tylko orgia, zabawa i ochlaje. Faktycznie. Wartościowego faceta masz obecnie. POGRATULOWAĆ WYBORU I ROZUMU.