Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem mężatką - gdzie znaleźć fajnego "przyjaciela"?

Polecane posty

Gość gość

Hej, Jestem atrakcyjną kobietą, mężatką od 9 lat i trochę znudzoną w związku. Pewnie mnie rozumiecie o czym myślę. Mam problem jak znaleźć "przyjaciela" na dłużej. Może któraś z Was podpowie jak to zrobiła, bo widzę po wpisach, że sporo Was jest:) Karina

Gość 43344334trrtrttr
a czemu chcesz znalezc przyjaciela

TU JEST ODPOWIEDZ DLACZEGO CHCE . modlitwa Polaka Gdy wieczorne zgasną zorze zanim głowę do snu złożę modlitwę moją zanoszę Bogu Ojcu i Synowi dop.iertolić sąsiadowi dla siebie o nic nie wnoszę tylko mu dosrajcie proszę Kto ja jestem Polak mały mały zawistny i podły jaki znak mój - krwawe gały odtąd wznoszę swoje modły do Boga Marii i Syna zniszczcie tego skurvysynaa mego rodaka, sąsiada tego wroga, tego gada żeby mu okradli garaż żeby go zdradzała stara żeby mu spalili sklep żeby dostał cegłą w łeb żeby mu się córka z czarnym żeby w ogóle miał marnie żeby miał eidsa i raka oto modlitwa Polaka

Gość gość
Ja jestem znudzonym mężem. Chętnie popisze na początek. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz do mnie maila na mcjk1985@interia.pl. Pa

Gość Wrurzka zemburzka
I tak oto szerzy sie k******o

Gość gość
Jak jesteście tacy znudzeni to na H*J braliście ślub? Mendy zayebane, najgorsze koorestvo Jak ci nie pasi to rozwód bierz krowo i ty fagasie tak samo, a nie zdradzać wam sie zachciewa. Co k****a odwagi nie macie powiedzieć swoim partnerom tylko yebać sie na boku? Sk*****ele zapieprzeni

Gość gość
są do tego odpowiednie portale...

Gość gość
dawno nie r****łem znudzonej mężatki

Gość gość
Ty co mnie tak zwyzywałeś/aś nie znasz mnie, ani mojej sytuacji więc stul pysk k***sie/c*po. Co Ty możesz o mnie wiedzieć i jakim prawem mnie oceniasz. Gdy brałem ślub moja żona świata poza mną nie widziała a teraz widzi tylko moje pieniądza i komputer. Więc ch*j Ci do tego co robię buraku zaje**ny.

Gość gość
Autorko a co kakretnie bys chciala, afere z seksem czy tylko pogaduchy.

Gość gość
nastepna puszczalska kretynka !

Gość Marekpob
A ja szukam znudzonej mężatki chociaż aby popisać proszę mało laty nie piszcie marekpob@o2.pl

Gość gość
Fajne mężatki nie piszą tutaj tylko przeważnie na czatach. Jest tam ich mnóstwo. Problem w tym, że ONE nie za bardzo wiedzą czego chcą