Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawe czy KATE kżyczała podczas porodu :)

Polecane posty

Gość gość

nawet jak rodziła sn to dziwne ze na drugi dzien już tak na nogach i miała tyle siły...podziwiam

Gość gość
krzyczała miała być.......

Gość wrzosowa piękność
pewnie tak :)

Gość pewnie że taaaaaaaaak
taka sama ,, babka '' jak i my !

Gość ona nie krzyczała
tylko z powagą na twarzy i ręką wzniesioną do góry mówiła stoickim głosem: God bless the queen :)

Gość gość
A wy wszystkie krzyczałyście? Rodziłam 2 razy i nie wyobrażam sobie nawet krzyczeć - totalna strata energii.

Gość tiutuiu fiu fiu
zalezy od kobiety , ja krzyczałam o nie przepraszam ja darłam się w niebogłosy i groziłam samobójstwem, pożniej chodziłam jak trusia tak mi było głupio, ale nie mogłam inaczej poprostu był był potworny

Gość gość
tiutuiu fiu fiu miałam tak samo :DDDD ten wstyd!

Gość gość
na pewno miała znieczulenie, idiotki :O

Gość ełzebia
Wcale nie musiala krzyczec. ja przy swoich o u porodach nie krzyczalam,nawet nie to,ze chcialam trzymac fason,po prostu nie mialam takiej potrzeby. mimo bolu. I na drugi dzien z palcem w d***e moglam isc do domu i rovic co chce -tylko zostaje sie 3 dni standardowo

Gość z tego co zauważyłam
to krzyczą tylko wąskie i szczupłe co im trudno urodzić. szerokie (w biodrach) nie krzyczą i mają szybkie porody. lepiej mieć szerokie biodra

Gość to oznacza
ja jak rodzilam ponad 2 lata temu ale skonczylo sie cesarka lezalam z kobieta ktora urodzila i doslownie w 2 h po porodzie to ona skakala po prysznic gdyby nigdy nic , ale to chyba zalezy tez od kobiety ona jakby nic ... a tyle sie naczytalam tu na kafe jaki to czlowiek jest struty :D

Gość gość
nie kżyczała,jeżeli już to krzyczała :P

Gość gość
moja znajoma urodzila dzien przed matura. urodzila a na drugi dzien przyszla pisac mature...

Gość moja matka urodzila
mnie o 22 w nocy a na 7 rano poszla do sklepu remanent robic:D Powiedziala, ze porod ze mna to bylo jak nic, jeszcze sie wkurzyla bo w trakcie jakiegos serialu zaczela mnie rodzic i spieszylo jej sie koncowke zobaczyc:D

Gość gość
'' z tego co zauważyłam to krzyczą tylko wąskie i szczupłe co im trudno urodzić. szerokie (w biodrach) nie krzyczą i mają szybkie porody. lepiej mieć szerokie biodra'' Nie wiem gdzieś to zauważyła, chyba na kreskówkach.

Gość gość
nie krzyczala,nie rodzila zadnego dziecka,to wszystko sciema, dziecko kupili w bulgarii, juz jest afera na angielskich stronach, jej men jest bezplodny,pokazali juz,ma niedorozwoj jader czy cos w tym stylu

Gość gość
wierzycie że miała poród SN?? ma bardzo duży obrzęknięty brzuch jak po cesarskim cięciu, była szczypłą kobietą ja mam identyczną figurę jak ona i po porodzie miałam praktycznie tylko trochę poluzowaną skórę a ten cały bęben od razu się wciągnął. Jestem na 1000% pewna że w przypadku dziecka windsorów nie ryzykowaliby porodu naturalnego. A już całkowicie mnie rozwala informacja o rzekomym braku znieczulenia. To propaganda, w UK też bardzo niechętnie wykonują CC, a szczególnie u obcokrajowców. Teraz będzie moda na porody naturalne, oszczędności kochani oszczędności....... U mnie w mieście jest jeden mały szpital i tam przez CC rodzą się tylko córki, żony i wnuczki lekarzy, a ginekolodzy wmawiają kobietom ze skierowaniem i wskazaniami do CC że to gorzej, że skutki uboczne, że poważna operacja i odmawiają cesarki! Jak znajoma się stwierdziła ze chce rodzić tylko naturalnie to jej wujek ginekolog powiedział że absolutnie jej odradza. Dla mnie to jest jasne.

Gość cholestazaMama
dokładnie, mój lekarz ( znajomy ) to potwierdza, cesarek nie chca robic bo to wiecej kosztuje i trzeba dodatkowego lekarza ( anestezjolog ) a prawda jest taka ze przy sn jest wiecej komplikacki !!!!!

Gość gość
Coś w tym chyba jest... Ja rodziłam w prywatnej klinice.Miało być sn.Jednak lekarz który prowadził całą moją ciążę zdecydował o cc nim zaczęły się bóle, bo "po co ryzykować". Dodam że nie dopłacałam za cesarkę, więc nie chodziło o naciągnięcie na kasę.

Gość gość
po cesarce nie wyszałby tak jak wyszła,widac ze napisała to osoba która nie miała cesarki,cesarka to operacja i tak sie po niej na drugi dzien nie chodzi

Gość gość
Dla mnie też jest to jasne, że jej wujek ginekolog jest idiotą :P