Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam przez neta faceta ale

Polecane posty

Gość gość

nie jest w moim typie z wyglądu, postanowiłam jednak dać mu szansę sama nie wiem czemu może za dużo wymagam i wcale nie jestem taka piękna i wspaniała jak mi się wydaje ;) dlatego powinnam obniżyć wymagania i patrzeć na serce i charakter, tym bardziej że mam dziecko z poprzedniego związku. Ale do rzeczy, wymienialiśmy się najpierw mailami, ja raczej pisałam co jakiś czas ostrożnie z dystansem, w końcu po 2 tygodniach dałam mu gg i tam fajnie się nam gadało, dał mi nr tel żebym mu puściła sygnał jak będę na gg to wejdzie i tu się zaczęło, w poniedziałek pierwszy raz gadaliśmy na gg a on wczoraj zaczął wypisywać smsy odpowiedziałam na dwa i nie miałam zamiaru z nim wczoraj gadać na gg bo źle się czułam. Powiedzcie mi czy to normalne że facet 30 lat piszę takie smsy np. :) złapiesz buziaka? :* albo jak maleńka? nie odpowiedziałam wydaje mi się to żenujące... przesadzam? długo nie spotykałam się z nikim może się coś przez ostatnie lata zmieniło i jestem za sztywna? mam 26l.

Gość gość
nie widze w tym nic dziwnego, spotkaj sie z nim i wtedy oceniaj :)

Gość gość
Właśnie w w weekend mamy iść na spacer lub kawę, bardzo mu zależy nie wiem czy to przez to że wpadłam mu w oko czy desperacko szuka kobiety, od razu na gg puszczał teksty że czuje że nam się uda itp a ja raczej nie nastawiam się na wielką miłość bo nie wiem czy na pewno będzie mi odpowiadał no i jego wygląd nie jest tym czego szukam ale jak już pisałam muszę z tym wyluzować bo skończę sama ;)

Gość gość
wyluzuj sie, idz z nim na spotkanie i bedziesz wiedziec czy to ma sens czy zakonczyc to odrazu :)

Gość gość
Tak będzie najlepiej, nie chcę mu dawać nadziei teraz na nic dlatego trzymam go na dystans, może dzisiaj z nim pogadam na gg.

Gość gość
Tak troche tu desperacja wieje ale ok mozesz dac mu szanse i przekonac sie jaki on jest !

Gość gość
Dziewczyno wyluzuj,skad przypuszczenia ze skoczysz sama,wydaje mi sie ze to ty sie za bardzo nakrecasz,

Gość gość
To jak on wygląda? co z nim nie tak?

Gość gościu gościu
Uważaj na niego, nie wygląda to normalnie

Gość gość
dlaczego mialabys obnizyc wymagania,w znajdziesz byle kogo zobaczysz i tak bédziesz mu odpuszczac caly czas

Gość gość
Ja podchodzę na luzie do nowych znajomości, jestem długo sama i już do tego przywykłam, mam dziecko i przez to nie bardzo spieszy mi się do randek, boję się odrzucenia z tego powodu no i to dużo komplikuje bo dziecko jest dla mnie najważniejsze. Moim typem są bruneci o brązowych oczach :) a ten jest blondynem łysiejącym! o niebieskich oczach, niski czyli zupełne przeciwieństwo tego co lubię, koleżanki mi zawsze mówiła że wygląd nie ważny a ważne żeby facet miał dobre serce i mnie dobrze traktował, mój były był bardzo przystojny ale za to z charakteru nie bardzo i nie najlepiej mnie traktował.

Gość gość
Po jego zachowaniu widzę że to typ pantofla i za bardzo pokazuje że mu zależy, raczej to nie typ zboczeńca jakich w necie pełno. Wydaje mi się że te jego teksty były jakieś dziecinne i żenujące, narzuca się chyba trochę, Nie wiem doradźcie coś bo na randki od lat nie chodzę, wszędzie się doszukuję drugiego dna może, że ktoś chce mnie oszukać itp

Gość uneta
och jak ja nie znosze typow z tak prostacka gadka. moze chodzi o to, ze nie ma wygladu i nie ma rowniez 'charakteru', czegos co by cie zaintrygowalo... dodatkowo otrzymujesz kupe tandetnych tekstow jak z gimnazjum. chyba bym nie chciala takiego puee

no i masz racje.szukaj tego drugiego dna a z tej randki nic nie wypali ,na pewno nie jestes pierwsza

Gość gość
glopie kobiece gadanie ! po co sluchasz takich tekstow nie sptkaj sie z nim bo nic z tego nie bedzie ? sama zdecyduj czego chcesz i daj chlopakowi szanse moze okazac sie ze bedzie lepiej niz przez gg czy sms !

Gość gość
No właśnie kto pisze do dziewczyny złapiesz buziaka? normalnie jak w gimnazjum dokładnie. Wydaje mu się że jest wspaniały bo z nim gadałaś i jesteś ładna to od razu cie osacza.

Gość uneta
taki typ oblesnego maslaka hahahaha

Gość gość
Nie wiem czy wypali czy nie, przez neta zawsze jest lepiej a dopiero na żywo okazuje się jaki kto jest naprawdę, ale jak jeszcze dostanę kilka takich tekstów to zrezygnuję bo mnie to nie bawi i czuję sie jak taka dzewuszka co się cieszy jak chłopak do niej pisze maleńka :) a mi to wcale nie odpowiada, oczywiście poinformuję go o tym jak tylko zgadamy sie na gg.

Gość gość
Wracając do wyglądu to szczerze mówiąc żadna moja znajoma nie ma przystojnego faceta ;) ale z charakteru są wspaniali. Ale ciągle mam dylemat czy ja chcę mieć też takiego nie specjalnie mi się podobającego za to żeby mnie traktował jak należy czy tylko to wystarczy żeby być szczęśliwym? wiem zachowuję się jak pustak ale co ja na to poradzę że wygląd jest dla mnie istotny :(

Gość dudeka
uwazam, ze facet moze zyskac wiele dzieki swojemu ciekawemu charakterowi, ale to nie znaczy, ze musisz umawiac sie z kimkolwiek, kto nie jest przystojny, bo obnizasz swoje standardy... co swoja droga jest dziwne.

Gość gość
masz dziecko łap się kogoś bo będziesz stara panna :P nie ważne że łysieje

Gość gość
Odpuszczam dziecinnego Pana blondyna dzięki za komentarze, przemyślałam wszystkie za i przeciw i więcej było przeciw żeby się z nim nie zadawać jednak. Na szczęście dzisiaj nic nie pisał jeszcze! Chyba mu moje milczenia na jego durne zaczepki dało do myślenia :P