Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogłam zajść w ciąże

Polecane posty

Gość gość

witam, wczoraj kochałam się z moim partnerem 3 razy, za każdym razem w gumce prawidłowo założonej, nie pękła, nie zsunęła się a wytrysk był już po wyjęciu członka z pochwy, czy mogłam zajść w ciąże jakimś cudem, dodam że mam dni płodne prawdopodobnie, czy jest możliwe przeniesienie plemników reką w okolice pochwy i zapłodnienie w ten sposób

Gość gość
up

Gość gość
tak jest mozliwe, k***a dzieci nie powinn w ogóle uprawiać sexu, ciągle te tematy , czy mogę być w ciąży?jak będziesz to z resztą kogo to obchodzi Twój problem, a żebyś była to się gówniaro r****ć nauczysz!!!!!i docenisz co to są tabletki i brak problemów, gimgówno i już się sexu zachciało. Co my znamy Twój organizm i byliśmy przy tej sytuacji?milcz!

Gość gość
ja p*****le co za glupie dziewuszysko :/ :/ twoja stara 40lat temu byla lepiej zorientowana w sprawie sexu niz ty w dobie netu :/

Gość gość
up

Po prostu ręce opadają. R***ają się, a nawet nie wiedzą co na czym polega. Zanim się zacznie seks uprawiać, to warto najpierw zaopatrzyć się w róże środki antykoncepcji i najlepiej poczytać trochę w internecie, a nie od razu 14 lat i już Ona myśli, że jest dorosła, ściąga majtki i potem są skrobanki, przez gówniary

Gość gość
up

Gość gość
Na tych portalach piszą młode kureki,co im pomysli to sciąga majtki.Niech popytają swoich matek jak one to robiły.Matki ich też powinny ich wprowadzić w r****nie i antykoncepcje.

Gość gość
ile ty masz lat autorko tematu ?

Gość gość
24

Gość gość
Jedna młoda osoba zakłada forum i wymysla dziwne sytuacje.