Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważne

Objawy ciąży - ale jak, wiatropylność?

Polecane posty

Gość ważne

Witam, odrazu proszę nie hejtować mnie za niewiedzę... Z dziewczyną około 3 dni po ustaniu okresu prowadziliśmy stymulację dotykiem. Ona jest dziewicą, doszło tylko do "masażu" łechtaczki. Ona zajmowała się sprawami związanymi z moją przyjemnością. Możliwe, że osobiście dotknąłem własnego narządu i wydzielającego się płynu przedejekulacyjnego. Potem nadal dotykałem ją w intymnym miejscu. Nie doszło do naruszenia błony. Tydzień przed okresem (ok. 20.06) miała ból brzucha, nudności, jednak na samym początku dostała okresu. Teraz, znów na kilka dni przed okresem odczuwa kłucie w górnej części brzucha i nudności.. Więcej objawów narazie nie ma. Bardzo proszę o konstruktywne odpowiedzi ;)

Gość ważne
*na samym początku lipca - ucięło mi "lipca"

Gość gość
Konstruktywna odpowiedz: do tej pory - jesli wierzyc chrzescijanskim przekazom - niepokalane poczecie zdarzylo sie raz, a twoja dziewczyna nie bedzie druga w historii blogoslawiona. Nudnosci moga swiadczyc o zatruciu lub moga byc spowodowane burza hormonow przed okresem. Przy ciazy ewentualne klucia sa w dole nie w gorze brzucha, a poza tym okres byl, wiec ciazy nie ma. Dziekuje

Gość gość
to się nazywa stres i wyrzuty sumienia po prostu :) spokojnie

Gość ważne
Dodam, że ból - to krótkotrwałe kłucie, które po kilku minutach ustępuje. Nudności też, wystąpiły tylko wczoraj przez krótki okres. Miesiączka ma się pojawić ok. 30.07. Czyli raczej nie doszło do przeniknięcia przez błonę?

Gość gość
Normalne objawy fazy lutealnej.

Gość gość
jest w ciazy , gratuluje bedziesz tatusiem , a skoro zadajesz tak idotyczne pytania to mlodym tatusiem :-)

Gość gość
nast razem proponuje na członka podczas stymulacji nakładać prezerwatywę tudzież woreczek foliowy ( wersja dla ubogich) dzieki tym prostym metodom twoje r***liwe nasienie nie przeskoczy na palce i nie zdesantuje łechtaczki twojej wybranki.

Gość gość
Tylko jak Ty kiedys powiesz dziecku ze go palcem zrobileshmmmmmmmmmmmmmmmmmm,:-) :-) :-) :-) :-)

Gość gość
Hahaha ach te plemniki! one to sa skoczne jak te pchly kurze:-)

Gość gość
Hahaha. Prosiłem o konstruktywne odpowiedzi i nie hejtowanie. Po to jest forum by pyać, a nie obrzucać pytającego mięsem.. Pozdrawiam tych, którzy się zachowali normalnie, nie jak dogryzająca gimbaza

Gość gość
Dziecko moje drogie nim zaczniesz wspolzyc prosze Was nie uciekajcie z lekcji wychowanie do zycia w rodzinie:-)

Gość gość
Hahahahahahahahaha nie moge! "prowadzilismy stymulacje dotykiem" ile Ty masz lat, 50?:D

Gość gość
Nie, nie mam 50 lat, ale też nie jestem z gimbazy. Próbowałem opisać jak najdokładniej...

Gość gość
25, aczkolwiek jestem w ciazy i moje malenstwo powstalo po kilku m-ca staran a nie po skocznych plemnikach i stymulacji palcem :-)

Gość gość
Boszzzzzz kobietki u was tez faceci stymulauja cos palcem?