Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezalogowany niebieski panicz

Prawda o nich

Polecane posty

Gość Niezalogowany niebieski panicz
Jak sobie chcecie:D Czesc.

Do niezalogowany niebieski panicz ! Moim zdaniem to ty wyglądasz bardzo przeciętnie albo poniżej przeciętnego a do tego wszystkiego jesteś jeszcze chamski jak możesz wykorzystywać kobiety w ten sposób i tak je traktować jeśli jednam mówisz prawdę i rzeczywiście takie z ciebie cudo to przykro mi stwierdzić ale samym opakowaniem byś np. mnie nie ujął :( nie należę do kobiet łatwych a jeśli chodzi o moją urodę to natura niczego mi nie poskąpiła jak nie wierzysz to zapytaj cukiereczka wysłałam mu swoją fotkę tylko dlatego żeby utrzeć nosa takim jak ty pajacu:(

Gość gość
sorelka a ja głupi myslałem że ty taka piekna jesteś:(

Gość gość
Niebieski jest totalnie przecietny :D:D:D ale jak widać bardzo arogancki :O

Gość gość
Hahahah co za idiotka :D Cuks o kazdej mowi ze jest ladna a widzial juz wiele ladnych dziewczyn. Poczytaj jego wypowiedzi to zobaczysz jak sie lasi do kazdej :classic_cool:

Gość gość
Karmenka witaj po prostu to dla szpanu jest a to jest pewnie ściema

Gość gość
a ty za którą łazisz ?

Gość gość
Ja za żadną

Gość gość
I tak Ala najlepsza ❤️

gościu zapomnij o tym co tu przeczytałeś ;) i dalej żyj w świadomości że ja taka piękna jestem :classic_cool:

Gość gość
Witaj sorelka

Muszę teraz żyć ze świadomością, że mam okulary :classic_cool: a byłam pewna ,że ich nigdy nie nosiłam :D

Gość gość
Nie ma czym sie przejmować ujotka , sama znasz swoją wartość i ty sorelka też i to najważniejsze

Gość gość
widać, że niebieski panicz strzela kulą w płot - może i coś widział - ale i bredzi czasem jak potłuczony. Iskrę to chyba widział jedynie w zapalniczce gdy sobie osmalił brwi....:)

Gość gość
Co wiecie o Ali? jest z Nowym?

Gość gość
Ja chcę wiedzieć czy ranya rzeczywiście pieprzy się z androgejem?

właśnie loguję się do panelu administratora coby usunąć wpis powyżej zanim ktokolwiek przeczyta tę bzdurę :classic_cool:🖐️

Nie muszę się nikogo pytać jak wyglądam bo doskonale wiem sama :) Gdybym nie byłą pewna swojej urody nigdy nie wysłałabym nikomu zdjęcia:)pozdrawiam:)))

Gość gość
Androgej pieprzy ale w snach :D

Gość gość
Karmenka ale ty jesteś głupia ,tylko po to wysyłasz fotki żeby się dowartościować :O tzo za debilka roku :D

Gość gość
heh super :D nareszcie sie wydało :D na forum ero ;) najwieksze wzięcie maja tematy plotkowania o znanych ;) mniej i bardziej :P

ale to jest właśnie to, czego ta dziewczynka nie rozumie:) najpierw nakręca facetów, wysyłając zdjęcia, przedstawiając swoje wdzięki a później mówi: "co? podobam ci się? hehe, spadaj :)" i po co w ogóle prowokuje? :-o Jeżeli chce świecić inteligencją a nie d**a to niech zainteresuje faceta charakterem a dalej w kolejności zaprezentuje zgrabną d*pkę:)🖐️

Niezalogowany niebieski panicz Viii jest przecietna ale z forumowych loch jedna z lepszych,tylko ma bardzo male tzytzki i ogolnie nie moj typ. xxx jasne!! jestem statystycznie normalna moze stąd ta moja wyjątkowość ...przykurczu umysłowy:classic_cool:🖐️

Widzę, że według komentatora wszystkie jesteście co najwyżej "przeciętne" no i to jest właśnie atut! Skąd tak wielka popularność serwisów z amatorkami? Bo takie kobiety nas kręcą - niby zwyczajne, takie jakie mijamy na ulicy, w pracy, w sklepie - no kurde, raz na nie wiem ile trafia się taka jak z żurnala... a jednak jest mnóstwo kobiet, za którymi się oglądamy - to są te przecietne a jednak mające w sobie to "coś"

nie wysłałam zdjęcia żeby kogokolwiek adorować teraz bardzo żałuję że to zrobiłam chciałam tylko udowodnić że co nie którzy mylili się co do mojej urody pisząc że nie mogę znaleźć sobie faceta bo jestem brzydka to wszystko:(