Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agusiol

zdrada

Polecane posty

Jak mam sobie poradzic z tym ze wlasnie zostawil mnie moj chlopak, po 4 latach bycia razrm, z malym dzieckiem powaznie chorym na bialaczke. On ma 22 lata je jestem troche starsza ... zostawil nas bo poznal na jakims portalu erotycznym malzenstwo z ktorym zyje sobie w trojkacie, od trzech tygodni tak jest. Ta kobieta go omotala totalnie, mowi mu ze go kocha, dla niej rzucil nas i kazal nam zdychac, zablokowal kazda mozliwosc kontaktu, chociaz ja nawet nie probowalabym sie kontaktowac. Ona ma dwoje dzieci i meza, on sie zabawia z nimi, nie wiem czy to jest w ogole realne, chociaz tak na prawde jest. Ta kobieta mowi ze go kocha i odejdzie od meza... co ja mam zrobic? Narazie nie walcze o nic, bo nawet nie wiem jak. Jestem zajeta chorym dzieckie, z dzieckiem jest zle a on od tygodnia nawet nie zapytal co u syna. Nie mam pojecia co sie z nim stalo, takiego go nie znalam, jestem w szoku, nie wiem co mam myslec, nie wiem czy jest tylko manipulowany...oni znaja sie od 3 tygodni i od trzech tyg mam pieklo na ziemi, czy moze problem z dzieckiem go przerosl? Ale co to jest za ojciec? :(

Gość gość
to jego dziecko czy twoja wpadka z młodości?

Gość gość
No i dobrze ,że sobie poszedł, bo nie zasługuje na Was. A Ty wez się w garść i zacznij żyć dla siebie i dziecka. Widocznie za bardzo go kochałaś i tak się stało . Nie warto byś sobie zawracała już nim głowę, rozejrzyj się w koło siebie , na pewno są ludzie na których pomoc i wsparcie możesz liczyć . Trzymaj się cieplutko i głowa do góry, śmieciem się nie przejmuj.

Gość gość
Mysl o dziecku I o sobie.o tamtym zapomnij to smiec .ureguluj jak najszybciej sprawy finansowe. przyjkro mi bardzo.ale ns tym swiecie pelno takiego kyrestwa ze wierzyc sie nie chce.

Gość gość
Kochanie jesteśmy z Tobą!Myśl teraz tylko o dziecku i o sobie a nie o tym nic niewartym kretynie.Ten d**ek nic ale to nic nie jest wart!!!!Powiedz jak można Ci pomóc i Twojemu dziecku żeby Ci było lepiej?proszę powiedz.

Gość gość
Szkoda nawet jednej łzy na niego. Jest nieudacznikiem życiowym., który sam jeszcze nie wie czego od życia chce. Będzie żałował tej decyzji...to na pewno,ale mam nadzieję, że nie pozwolisz mu już wrócić. Znajdziesz kogoś bardziej dojrzałego i kochającego. Pozdrawiam. Trzymaj się ciepło bo masz dla kogo :-) zdrówka dla synka.

Gość gość
To jest temat z 2013 a więc autorka i tak pewnie nie przeczyta.