Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwny okres

Polecane posty

Gość gość

6 dni po stosunku dostalam miesiaczke.. calkiem normalna. 20 dni od zaczecia cyklu znowu przyszko krawienie jednak skape. cykle zawsze mialam regularne a tu 8 dni za wczesnie. 4 dni temu powinna byc koljena miesiaczka a nie ma! Bola mnie brodawki i sutki, podbrzusze i skurcze jak na okres konkretnie, mam uczucie ciezkosci jednak czuje ssanie w zoladku. test robiony kil dni temu w dzien negatywny..

Gość gość
Wesz com ja mialam tak normalny okres potem , owulacja i po owulacji przez kilka dni dostalam krwawienia z sluzem tylko podczas sikania, okresu nie dostalam wcale no i jestem w ciazy :-) a test 3dnia w oczekiwany okres wyszedl mi negatywnie :-)

Gość gość
A takto na poczatku tez bolaly mnie piersi , a bardziej piekly sutki, pozniej kulo w podbrzuszu no i ganialo siusiu, do tego maz zauwazyl zmiany podczas stosunku ze coraz ciasniej jesty.

Gość gość
zaszlas w ciaze kilka dni przed okresem i potem dostalas normalnie miesiaczke w terminie? do gosc ktory sie wypowidzial

Gość gość
U mnie t wygladalo tak 5czerwca mialam normalnie okres, owulacja mi wyszla 22 (robiona testem) 27czerwca zaczelam plamic kilka dni +bardzo duzo sluzu , ale okres mam co 32 dni wiec to nie byl okres , pozniej 7 lipca powinnam dostac i nie bylo zrobilam test 10 lipca negatywny a okresu brak 22 bylam u lekarza zrobil mi bete i badanie i stwierdzil ciaze :-). Wczesna to wczesna:-) ale jest

Gość gość
ale kochalam sie przed 5 czerwca? czy w trakcie owulacji po ktorej dostalas tego plamienia? Ja badam sobie szyjke macicy moja jest teraz nisko latwo wyczowalna twarda i chyba zamknieta.. okres sponiza mi sie 4 dzien. czy to mozliwe zeby od zajscia w ciaze miec dwa krwawienia? w ciazy ktora podejrzewam powinnam byc 8 tydzien

Gość gość
Nie no w 8tyg to juz powinien test wyjsc Ci oki, wiec raczej jakies zaburzenia

Gość gość
ale test robilam tydzien temu i nie z porannego moczu w ciagu dnia gdzie chodzilam siku doslownie co 10 minut! mam takie jakby mdlosci dwa razy zmusilam sie do wymiotow bo bylo mi az tak ciezko i te bole brzucha ze skurczami jak miesiaczke ale nie nadchodzi. moja szyjka macicy jest nisko na dlugosc palca srodkowego. twarda i chyba zamknieta

Gość gość
Musisz isc na bete :-). Krwawienie moj lekarz powiedzial ze moze wystapic do 3m-ce ale jest duzo bardziej skape .....

Gość gość
nie moge isc na bete dziewczyny, miesiac temu wyjechalam za granice do niemiec. jestem tutaj i nie znam az na tyle fachowo jezyka zeby pojsc do lekarza i czegos sie dowiedziec... ale to mozliwe zeby kochac sie 29.05 a 4.06 dostac normalna miesiaczke? zarodek zdazylby sie zagniezdzic?

Gość gość
Niunia sa osoby ktore w ciaze zachodza przed okresem i okres po okresie..... kurcze nie od nas zalezy kiedy tak naprawde mamy owulacje , chyba nie wiezysz w kalkulatory :-)

Gość gość
ale ja cykle zawsze mialam regularne, kochalam sie z chlopakiem 6 dni predz okresem potem on wystapil calkiem normalny wiec raczej nie mozliwe jest zeby zarodek sie zagniezdzil.. 20 potem przyszlo znowu krwawienie ale nie duze jednak to nie bylo tylko plamienie. a teraz powinna byc kolejna miesiaczka a nie ma nic tylko bole podbrzusza ... 4 dni juz sie spoznia ja oszaleje!....

Gość gość
weź jeszcze raz to opisz ale z datami i w którym dniu cyklu co było,bo tak piszesz że się pogubiłam :)

Gość gość
29.05 kochalam sie z chlopakiem 04.06 dostalam okres calkiem normalny.. 23.04 znowu krwawilam ale nie bylo to mocna obfite jednak nie bylo to palmienie bo krew przez priewsze dwa dni byla jasna jakby swieza dopiero trzciego dnia byla brazowa.okolo 12 dni od zaczecia tego krwawienia moje narzadu w srodku byly bardzo opuchniete co po 3 dniach wrocilo do normy. sluzu mialam calkiem sporo teraz prawie zanika w srodku jest go troche ale prawie nic na zewnatrz nie wyplywa. cykle mam zawsze regulrne okolo 28 dni. tydzien temu robilam test w ciagu dnia negatywny. czesto chodze siku nawet co 10 minut. malo jem czuje ze jestem tak pelna ze dwa razy zmusilam sie do wymiotow. jesli 23.06 byla to miesiaczka to do 20.07 powinnam dostac kolejna a juz 4 dni sie spoznia.

Gość gość
caly czas mam bole jak na miesiaczke skurcze itp. ale jej po prostu nie ma. moja szyjka macicy jest na dlugosc palca srodkowego raczej nie mam trudnosci z jej zlapaniem jest twarda i zamknieta. mam jakby mdlosci bo czuje ze musze zwymiotowac ale tego nie robie.

Gość gość
No teraz zrozumiałam :) \W ciąży na bank nie jesteś :) Minęło wiele tygodni od stosunku i do tego miałaś 2 okresy.Czasami zdarza się,że okres jest mniej obfity niż zawsze i zdarza się że pojawia się wcześniej lub później niż powinien być.4 dni spóźnienia to nic. Musiało Ci się coś poprzestawiać.Czekaj na okres,bo na pewno nadejdzie. Organizm kobiety to nie zegarek :) I czasami ma prawo się coś poprzestawiać.

Gość gość
kobieto moj aniele mam nadzieje ze masz racje! ale mam i tak watpliowsci po nocach snia mi sie dzieci i testy ciazowe. pierwszy raz taka sytuacja zawsze wszystko bylo ok. czytalam duzo o tym ze kobiety Maja okresy w ciazy w terminach albo przed po krwawienia a jednak sa w ciazy... juz sama nie wiem co myslec. dziekuje Ci za podtrzymanie na duchu jednak nie jestem do konca pewna. w sobote rano przyjedzie do mnie kolezanka z polski i ma mi kupic kilka testow bo te niemieckie jakies jebniete

Gość gość
Byłabyś już w 2-3 miesiącu ciąży więc test by wyszedł.Nie masz się czym martwić:) 2 razy okres i negatywny test to brak ciąży :)

Gość gość
ale ten test byl robiony w dzien gdzie do lazienki latalam doslownie co kilka minut. wiec nie wiem czy ten test by wyczul. a czym moze byc spowodowany moj mocz jest bardzo zolty a rano pierwsze kilka razy sa az mocno pomaranczowe...

Gość gość
bylalbym w drugim miesiacu ciazy a dokladnie w 8 tyg.

Gość gość
Ale ciążę liczy się od pierwszego dnia miesiączki...czyli liczysz ten okres przed stosunkiem.U Ciebie to koniec kwietnia ,początek maja...kiedy wtedy miałaś okres?

Gość gość
jak moge liczyc okres przed stosunkiem jak ja wtedy z seksem nic wspolnego nie mialam. przez ostatnie pol roku sie nie kochalam do 29.05 bo moj chlopak sam za granica byl. 29.05 sie kochalismy a miesiaczka byla 04.05 to chyba od tej jak juz cos liczyc?

Gość gość
a prrzed stosunkiem mialam miesiaczke 08.05

Gość gość
Czyli dzisiaj byłabyś w 11 tygodniu ciąży...bo ciążę tak jak ktoś wyżej napisał liczy się od tego okresu przed seksem. Masz negatywny test,dwa okresy za tobą to sobie już nic nie wmawiaj.

Gość gość
ale te drugie krwawienie nie bylo okresem. to bylo jakby plamnienie na miesiaczke bylo tydzien za wczesnie... i dlaczego od tamtego krwawienia mam ciagle bole brzcuha i skurcze?

Gość gość
i dlaczego teraz sie spoznia juuz 4 dzien? ja jestem w ciazy chyba skad brak apetytu? bole brzucha i bolace sutki? mocz az pomaranczowy mam