Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafik3d

dylemat miedzy trzema kobietami..!

Polecane posty

Gość fafik3d
nie bede zadnej z nich oklamywał,

Gość gość
dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi, ta trzecia jest najładniejsza, ale byłeś z nią 3 lata i jak się nie ułożyło to się nie ułoży uwierz! nie starałeś się o nią i teraz też nie będziesz bo ona sama do Ciebie lgnie więc też szybko się znudzisz prędzej czy później. pierwsza jest młoda i może mieć siano w głowie, na co wskazuje jej wyraz twarzy...ale mogę się mylić... ta świadkowa wygląda najsensowniej, spotkaj się z nią.. a poza tym na pewno sam lepiej wiesz czego chcesz

Gość gość
wybierz tą, w obecności której czujesz się najlepiej... wygląd fizyczny to nie wszystko...

Gość fafik3d
najlepiej czuje sie w obecnosci eks. ale nie wiem czy bybym w stanie jej teraz zaufać ponieważ zostawiła mnie dwa miesiące po zareczynach zamiast probowac naprawic . Czuje ze ją kocham jednak wiem ze ona ma tez swoje humorki , w trowarzystwie swiadkowej tez czuje sie ok i wiem ze poszla by za mna w ogien .. a w w towarzystwie tej pierwszej tez jest ok i strasznie mnie pociaga..

Gość gość
Ta pierwsza mi sie z twarzy najbardziej podoba chcociaz na inteligentna nie wyglada. Najbardzie inteligentnie wyglada ta najstarsza tak ze zdjecia no ale jest najmniej atrakcyjna-taka przecietna. Pamietaj ze 2 razy do tej samej rzeki nie powinno sie wchodzic bo sie zle na tym wychodzi.

Gość Pewien znany ktoś
Bierz tą co ma duże cycki, połyka i daje w d**ę 🖐️

Gość gość
ta która siedzi w tym audi, to powiedz jej żeby se kupiła oryginalne aviatory za 200 dolcy bo choyowo prezentują się przy kootasie