Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość solrisa

zagubiona w uczuciach

Polecane posty

Gość solrisa

Witam wszystkich ! mam 18 lat , mój chłopak rok starszy , jesteśmy razem dwa lata ... kłócimy się nie powiem dość częśto.. on jest typem żartownisia , ciągle dogryza można tak ująć że gada glupoty bez sensu czasami wstydzę się tego przed naszymi znajomymi ... rozmawiałam z nim o tym żeby się zmienił ale nic z tego nie wychodzi.częśto ma jakieś fochy o byle co . On mnie kocha tego jestem pewna lecz nie jestem pewna swojej miłosci do niego . Bardzo dużo nas łączy wspomień , chwil ...w telefonie mam tylko kontakt do niego , wychodzę poza dom tylko z nim lub z rodziną .. kłócilismy się tak naprawdę od zawsze lecz teraz coraz częściej czuje że chce czegoś nowego doświadczyć choć bardzo się boję że bedę tego żalowala że dopiero po czasie zrozumiem że on błył taki dobry bo nie żałuje mi niczego tak naprawdę , boję się że ktoś inny mnie zrani wyśmieje ale przecież też nie mogę żyć tak dłużej i się oszukiwać ... dodam że ostatnio bardzo częśto śni mi się moj kolega w którym kilka lat temu byłam zauroczona (jest mega przystojny) często też myslę o nim.. proszę niech nikt tutaj nie wyzywa itd... przecież po to jest te forum żeby się wygadać i posłuchać rad za każdą szczerą radę z calego serca dziękuję !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować