Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26 latka :-)

Jak poderwać szefa ?

Polecane posty

Pracuje w jego firmię od 2 lat. On ma 29 lat-przystojny. Jedyny problem od 20 lipca ma żonę. Jak go poderwać?

Gość gość
najpierw prawidłowo wykonać OzP. Potem, po oblizaniu warg lubieżnie językiem wyszeptać: Następnym razem dostaniesz więcej.

Gość gość
znow jakas suka sie odezwala

Zakochałam się w nim odkąd go zobaczyłam. Chociaż bardzo się zmienił. Był bardzo poważny, a odkąd jest z tą swoją to zrobił sie weselszy, pośmieje się.

Gość gość
Wiesz jakby Ci to powiedziec, czesc szefow obawia sie, ze potem jakas wariatka zlozy doniesienie w celu wyludzenia gotowki. Mimo, ze sama o to prosila. Dlatego najlebyloby nagrywanie ale to tez...

Ale czego nagrywanie. Ja chce go poderwać, żeby oszalał na moim punkcie.

Gość aron
Miałaś na to 2lata i przechlapałaś swój czas.Teraz chłopina sobie p******ł i jest wesoły.Lepiej się nie wcinaj bo możesz stracić więcej niż chcesz zyskać.Ale to jeszcze nie koniec świata.Przecież Ja mogę zostać twoim szefem.

Jak go poznałam to on już był z nią tylko ja o tym nie wiedziałam.

Nie sporry nie był z nią a z nią kręcił.

Gość aron
Był,a teraz wzięli ślub.To znaczy że dobrze im ze sobą.ảk chcesz to spieprzyć, to czekaj na kryzys w związku.Albo chociaż jak będą skłóceni.Wtedy możesz go pocieszyć.Jak chcesz to możemy to przetrenować razem.

Gość gość
Hej ty 26 latka przestaj juz sie szlajac i innym d..y dawac

Jak mam poznać że ma kryzys?

Gość kochamkobiety
Ja nie wiem z czym Ty masz problem, na prawdę...

Gość aron
Na pewno będzie w pewnym sensie przygnębiony,ale tak a pro po,dlaczego chcesz żeby oszalał na twoim punkcie.Chcesz z nim być,czy tylko mieć go w garści.

Chce z nim być

Gość aron
To trochę się spóźniłaś i nie masz doświadczenia w tych sprawach.Ale uważam,że jesteś interesującą osobą i chcę poznać Cię bliżej.Ty nabierzesz wprawy,a Ja będę miał trochę frajdy z tego,że mogłem pomóc.Co o tym myślisz?

Gość kochamkobiety
26 latka - w czym masz problem ? Przecież jesteś kobietą, więc nie masz problemu, to my faceci mamy problem, bo żeby wyrwać jakąś dziewczynę to sama wiesz ile to zachodu..., a i tak najprawdopodobniej się nie uda, bo Wy macie te swoje humorki, kaprysy i zmienne nastroje, czego my faceci nie rozumiemy i nawet nie próbujemy zrozumieć... Żebym ja był kobietą, to miałbym każdego faceta, lecz niestety jest odwrotnie, jestem facetem i siedzę z jedną, bo inne wyżej srają jak d**y mają...

Gość aron
NAJMĄDRZEJSZA doprawdy żeby się o tym przekonać trzeba kogoś poznać i to mnie kręci.Ciebie też chętnie poznam.

Ja chce tylko jego. Nie chce z innym kręcić.

Gość gość
Powiedz mu zeby cie zerznal i dasz mu spokoj do nastepnego razu

Dzisiaj wysłał swojemu najlepszemu kumplowi, ktòry teraz trzyma władzę w firmię, bo szef jest na miesiącu miodowym wysłał mu foto z Dubaju obydwoje przytuleni ppkazał nam to zdjęcie z podpisem ,, A od poniedziałku Maroko :-). Zdjecie na pewno wyslemy. Pozdrawiamy Justyna i Rafał PS napisz co tam w firmie" dokladnie coś takiego niapisał. Powodzi się Dubaj, Maroko.

Gość szef - 39 lat
po twoich wpisach wyraźnie widać iż masz obsesję na jego punkcie....i masz problem dziewczyno, bo o ile bardzo trudno kumatego szefa poderwać, to niemożliwe jest poderwanie szefa młodego żonkisia. wiem po sobie i wiem do czego panie z administracji są w stanie się posunąć aby coś tam ugrać,,,, każdy szef jest tego świadomy i raczej nie jest na tyle pusty aby dać się uwieść pierwszej lepszej lalce.... to jest podstawowa zasada pracy w zespole jeżeli już natrafi się okazja to tylko na szkoleniach z laskami z innych firm/miast

Na szkolenia ona jeździ z nami. Na firmowych imprezach też jest u jego boku. Wiem, wiem jego firma może robić co chce, ale po co ona ma szkoleniu, imprezach firmowych.

Gość Izizzz
Ja pracuje jako sekretarka i jestem w zwiazku ze swoim szefem ktory jest po rozwodzie

Gość aron
Właśnie dlatego z nim jeździ,żeby ktoś taki jak Ty nie wlazł mu do łóżka,jak za dużo wypije.Tak że twoje szanse są niewielkie.Lepiej umów się zemną i daj upust emocją,to może Cię gdzieś zabiorę.

Na szkoleniu czule foty, wkurzylam się bo kurze całował ją przy nas nawet i to nie zwykły pocałunek tylko długi i namietny.

On z nami nie pił. Wypił tylko z nią kilka drinków a tak to nic. Jak zapytałam czy można wziąć osobę towarzysząca to się mnie zapytał ,, A ty tam jedziesz na wczasy?" jedynie jego najlepszy kumpel wziął swoją dziewczynę ale płacił sam za nią i swój pokój. Szef miał apartament z lozem małżeńskim chociaż małżeństwem nie byli jeszcze. Wyszliśmy na spacery po mieście ona wpadła do sklepu z bielizną i stringi, bielizna erotyczna itp.

Gość aron
Jedno wiem na pewno.Wymagasz porządnego rżnięcia,bo twoja obsesja może przerodzić się w coś znacznie gorszego.Coś czego możesz żałować przez resztę życia.