Gość olkaoo Napisano Lipiec 24, 2013 Witam, to moj pierwszy taki krok w stronę internetu, juz ponad rok próbuje wyleczyć się z grzybicy łykałam różne leki, mam 21lat od 2lat sypiam z mężczyzna wcześniej nie miałam zadnych problemów, odżywiałam się nie zdrowo, kąpałam się w wannie , nie zawsze podmywałam się specjalnymi środkami do higieny intymnej, zdarzało się nawet , że używałam ręcznika mamy i nic kompletnie mi nie było. Potem zaczełam brać tabletki antykoncepcyjne, uprawiać sex i od tego się zaczeło , namowiłam chłopaka na wizyte u urologa, wszystko było w porządku , próbowaliśmy z gumką również nic nie pomagało, nie wiem co mam już robić, moja psychika przez grzyba jest na granicy. Moj grzyb to: -biała gęsta konsystencja (wyglada jak jogurt) - smak bardzo kwasny -brak swedzenia/pieczenia Jestem juz spłukana przez leki które kosztuje fortune i nic nie pomagaja. Prosze o rady , moze któraś z was miała podobny problem i jakoś dała radę.dziekuje za uwage. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach