Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxyy

tęsknota

Polecane posty

Gość xxyy

nie wiem jak to napisac.. mam 19 lat i strasznie tesknie za dziecinstwem.placze jak ide spac,wszystko sobie przypominam jak jeszcze moja siostra mieszkala w domu ze mna w pokoju.. nawet w ciagu dnia chce mi sie plakac,nawet gdy jestem na spotkaniu z chlopakiem tez chce mi sie plakac i mysle sobie kurde z checia wroce szybciej do domu(choc nigdy sie to nie udaje przez niego) posiedziec z rodzicami,pospedzac czas. tesknie za nimi wydaje mi sie ze za malo czasu z nimi spedzam. jestem bardzo wdzieczna bo mam rodzicow najlepszych na swiecie. jutro jade z chlopakiem nad morzem i kurva mac zamiast sie cieszyc mi sie chce ryczec ze ja nie chce jechac,wolalbym z rodzicami..martwie sie ze moi rodzice beda na mnie inaczej patrzec jak przyjade,bardziej na osobe dorosla niz jak na swoja "coreczke". myslicie ze cos sie zmieni po tym wyjezdzie? jestem durna..

Gość xxyy
?

Gość gigax
jebłam.

Gość gość
tak, jestes durna

Gość Kuki:)
To normalne że się dorasta, im jesteś starsza tym doroślej Cie traktują tzn. z większym zaufaniem ale zawsze będziesz ich córeczką i to się nigdy nie zmieni:) wyjeżdżając z chłopakiem spróbuj się skupić na wszystkich pozytywach pobytu nad morzem a po powrocie pewnie jeszcze bardziej się przybliżysz do rodziców ponieważ będą wiedzieć że na wyjazdach mogą Ci ufać :) Buzka Kuki :>