Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalaee

swiat schodzi na psy

Polecane posty

Gość lalaee

swiat staje sie coraz gorszy przez ludzi, widzicie co sie dzieje z mlodymi ludzmi? malolatki sie kurwia,zaczynaja pierwsze stosunki w wieku 13 lat, wieczne imprezy duzo wódy sto tysiecy zdjec z melanzow ktore zle swiadcza o tych ludziach.ja rozumiem pojsc na melanz ale nie zachowywyac sie jak alkoholik jakby sie piwa nigdy nie widzialo. ludzie sa chorzy. wieczne chamstwo i zawisc ze komus sie z kims zwiazek udaje,wtracanie d*pska w nie swoje sprawy. pozdrawiam:) 19 latka :)

Gość gość
gówno prawda nigdy nie bylo lepiej niz teraz kiedys ludzie napierdalali swoje dzieci od dziecinstwa i wykorzystywali ich do pracy na polu i przy zwierzetach ojcowie g****ili wlasne córki, a zreszta ze srednia wieku nie przekraczala 30 lat to wlasnie 13-15 latki zostawaly matkami jeszcze wczesniej gdy komus jakas kobieta sie nie spodobala palono ja na stosie, nie wspominajac o ciaglych wojnach i tego ze alkohol oraz inne uzywki w ogole nie byly uznawane za szkodliwe :D 🖐️

Gość kurweł
Jestem facetem, mam 22 lata, zgadzam sie z tym wszystkim co napisalas.

Gość kurweł
racja moze swiat nie jest coraz gorszy, zawsze byl do d**y

Gość lalaee
teraz jest gorzej,wczesniej ludzie byli inni (;

Mamy dany czas tu i teraz, tą mała chwilę i zamiast biadolić jak to jest nam źle i wszystko jest do doopy, powinniśmy uczynić świat lepszym miejscem i zadecydować jaka osobą chcemy być, przestać narzekać i wziąć się do roboty Pozdrawiam :* :)

Mamy dany czas tu i teraz, tą mała chwilę i zamiast biadolić jak to jest nam źle i wszystko jest do doopy, powinniśmy uczynić świat lepszym miejscem i zadecydować jaka osobą chcemy być, przestać narzekać i wziąć się do roboty Pozdrawiam :* :)

Gość lalaee
a ja w d***e mam jak inni robia (; robie swoje i jest mi dobrze. chcialam sie dowiedziec co inni mysla na ten temat :)

Gość kurweł
a ty jestes grzeczną dziewczynką?