Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_1988_

Mam wszystko a jednak...?

Polecane posty

Gość Kasia_1988_

Mam 25 lat, od ponad dwóch lat jestem z najlepszym mężczyzną na świecie. Jest idealnie, jest wszystkim dla mnie. Od roku mieszkamy razem, planujemy ślub. A jednak coraz częściej robię głupie problemy - jak nie o jego koleżankę z pracy, to o to, że jeszcze się nie oświadczył. Wiem,że mamy wspólne plany, chcemy tego samego, w chwili gdy robię mu wyrzuty już żałuje, że w ogóle to mówię. Widzę jak On cierpi. Jak się zamknąć z takimi tekstami i docenić to co mam? a mam wszystko o czym można marzyć...

Gość Wytrzymalosc materialow
przegnij pale raz a dobrze wkurwoi sie rzetelnie i znajdzie sobie inny egzemplarz

Gość Kasia_1988_
Nie wypowiadaj się, jak masz tak pieprzyc

Gość Lui the funes
pieprzysz to TY jak masz zakladac tak debilne tematy to wez krotki rozbieg i tryknij baranka w sciane

a zdaje mi się, że ten temat był już poruszony kilka dni temu,zgadłam..?

Gość Kasia_1988_
Mozna tu kogos normalnego spotkac, kto sie wypowie?

nie rozumiem...masz wszystko to po co wymyślasz?to jest dziecinne..też chyba kiedyś tak robiłam- z byle igły widły i co mi to dało...??nic..Uspokoiłam się, przestałam czepiać, wyluzowałam, nie komentuje..Pracuję nad sobą cały czas. Mija 9lat i jest super...

Gość Kasia_1988_
moze wlasnie dlatego ze mam wszystko...moze jakby mnie zycie kopnelo w d*** to bym bardziej docenila. tez zaczne nad soba pracowac, wczoraj ostatnia klotnia byla! obiecalam sama sobie :)

Gość gość
Uspokój się lepiej, bo źle skończysz. Wiem co mówię. Też tak miałam i wszystko się rozpierdoliło, więc uważaj. Może brakuje ci adrenaliny, może pojawiła się lekka stagnacja albo facet nie daje ci już takich emocji. Porozmawiaj z nim lepiej i zastanów się nad sobą. ---- http://partnerski-ila.blogspot.com