Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi96

OD 25 lipca chcę chudnąć z Ewą :) !

Polecane posty

Gość blondi96

Hej :) Jutro zaczynam pracę, chcę zaczać ćwiczyć z Ewą i biore się za swoje jedzenie, mało, a wrecz wgl słodyczy i zdrowe jedzenie :) Dziewczyny szukam osoby, która odchudzałaby sie ze mną :) RAZEM ZAWSZE RAŹNIEJ :) ! obecnie mam około 78 kg, chciałabym schudnąc tak wręcz z 15 kg :) Wierzę, że mi sie uda:) !

Gość gość
te cwiczenia sa wyczerpujace jak dla mnie na poczatek wogole ostatnio nie cwiczyłam wiec chyuba musze zaczac od prostszych a potem dopiero te

Gość Justaaa112
Chętnie sie dołączę. Mam nadzieje ze sie szybko nie poddajesz :D Planuje zrzucić ok 10 kg tj. do wagi 54kg :) Jestem na diecie ok 1000 kcal wiec zobaczymy :] U mnie o 8 rano tradycyjnie bieg, sniadanko, godzina przerwy i moge cwiczyc :)

Ćwicz,ćwicz z Ewą naprawdę jej treningi i zbilansowana dieta daja efekty:) Ja od początku lipca ćwiczę skalpel plus dietka;)

Gość blondi96
Ja już raz ćwiczylam z Ewa codziennie naprzemiennie skalpel, killer i turbo:) dawałam rade i w tydzień tracilam po 3 cm :) Teraz chce dolozyc diete, bo tamto juz bylo dośc dawno i nie wiem czy coś z tego jeszcze zostało :) Chcę jeść około 800-100 kcal dziennie :) Zdrowe jedzenie, Ewa i do tego praca :) Chce schudnąć jakieś 15 kg do 62-3 :) Bardzo się cieszę, że taki odzew :) Musimy się 3mać razem :)!

Gość mocnepostanowienie
ja mam już 5 treningów za sobą w ciągu tygodnia, zero diety do tego ale bede was podczytywała. stawiam na ruch a od pn włączę dietę

Gość gość
Bez diety będzie trudno.

A czy koniecznie trzeba codziennie ćwiczyc? Ewa mówi, ze minimum to 3 x w tygodniu. Pracuję i mam jeszcze w domu małe dziecko - nie dam rady wygrzebać codziennei 40 min. na ćwiczenia - co drugi dzień moze się uda. Dziś zrobiłam pierwszy skalpel - nei było łatwo - najbardziej bolały mnie nogi przy wypadach oraz brzuch w pozycjach leżacych - nie zawsze udawało mi się zrobic pełną serię. Myślę, ze jutro poczuję ból w mięśniach i i tak nie dałabym fizycznie rady cwiczyć dzień w dzień. Kiedyś ćwiczyłam trochę z Jillian Michels (30 days shred), ale zniechęcało mnie to, ze trzeba codziennie, bo jak nie dałam rady, to w kółko zaczynałam od początku i level I mnie już znudził na maxa.

Gość blondi96
Hej:) ja na razie nie ćwiczylam z Ewa niestety :( Wracam z pracy po 10-11 godzinach padnieta, a nogi mnie tak bolą,że nie dałabym rady poćwiczyć,ale mało jem bardzo mało ok 700 kcal dziennie, mam nadzieje, ze to coś da :) w wolnych chwilach chcę dokładać ćwiczenia :) A Wy jak się trzymacie ?

Gość _Paulaa_
Cześć kochane ! ;)) Tak więc dołączam się i ja ;)) Od jutra dieta i ćwiczenia ;)) Trzeba się pozytywnie nastawić ;)

Gość mocnepostanowienie
w tym tygodniu 3 treningi zaliczone !!! mam nadzieję że dziś też starczy mi sił na ćwiczenia i jutro też a od poniedziałku włączam dietę. Efekty juz powoli widać brzuch łądnie się rzeżbi :)))

Gość mocnepostanowienie
killer zaliczony Yupi :))) czy ktoś tu ćwiczy ze mną???

Tak, ja też cwiczę, ale Skalpel. Mam zaliczone dopiero 2 azy - wczoraj i przedwczoraj. Dziś jest tak gorąco, ze zrobiłam sobei przerwę, poza tym bola mnie nogi od ćwiczeń, więc mysle, ze dobrze zrobi im jeden dzień odpoczynku. Jestem też na diecie MZ.

Gość blondi96
A ja dziewczyny jestem założycielką, a nie ćwiczę:( Ale wzielam się za swoje jedzenie, naprawde mało jem, prawie nic słodyczy :)! A ćwiczenia, mam nadzieję, że przyjdzie na nie czas jak skończę pracę :) bo 10 h na nogach to też zawsze jakiś wysiłek :) Super, żę się 3mamy razem :)! Niedługo będziemy musiały pochwalić się efektami! :)

Gość gość
trzeba być ostatnim porypańcem,żeby wierzyć w takie efekty chodakowskiej .ona ma taka budowe i z pewnością czymś się szprycuje.. w dodatku, ćwiczy stale.. a poczytajcie o jej klubach, jakie dziadostwo odstawiają za ogromna kasę!! wystarczy jeść w miarę zdrowo bez tych durnych diet, ćwiczyć np. bieganie, pływanie, rower 3-4 x/ tydzień i schudniecie ...wierzcie dalej w te lanserke , niunię, to sobie krzywdę zrobicie

Witajcie Dziewczyny ! :) Z miłą chęcią się przyłącze :) Ja również ćwiczyłam z Ewą, ale po 3-4 dniach odpuszczałam. Od jutra zaczynam ćwiczyć dla siebie, mojego zdrowia i mojego narzeczonego :) Przygarniecie mnie do siebie? :D

Gość blondi96
Witaj BaByy :) No jasne :) Ja niestety nie ćwiczę, ale wezmę się za siebie obiecuje :) może 1 sierpnia? Ale za to odchudzam się jem naprawde b.malo pare setek kcal tylko :) Jak sie 3macie:)?

Gość Kataniak
ja ćwiczyłam z ewką długo, 2 miesiace do tego piłam hektolitry wody i łykałam do treningów figura extraslim na spalanie szybsze i razem -9 kilo mam a i cm razem 22 mniej :) wiec dziewczyny sie trzymjacie bo warto!

Gość mocnepostanowienie
hmmm, w tym tygodniu nie mogę znależć motywacji....

Gość nieminka
Hej:) Ja również muszę schudnąć! Wszyscy mi mówią że okropnie przytyłam i to niestety prawda! Kiedyś miałam taki okres że naprawdę dzięki tygodniowej głodówce zrzuciłam 5 kg i nic mi przez pół roku nie wróciło a nawet spadało . Potem dieta kliniki mayo też na pół roku mi pomogła... Ja muszę wytrzymać tydzień albo i dwa na ostrej diecie i ze mnie wtedy wszystko schodzi... Kiedyś chodziłam na fitness 5 razy w tygodniu przez 4 miesiące i się nie obżerałam i nic mi to nie dawało... Basen również. Na mnie ćwiczenia nie działają.... Tyle że ciało jędrniejsze... Chętnie bym z wami poćwiczyła i z Ewa :) tak aby spróbować. Niestety w mojej pracy stoję 8 godzin na nogach i naprawdę ciężko mi będzie się zabrać za ćwiczenia ... ale spróbuję. Jutro do pracy nie biorę pieniędzy i naprawdę muszę się jeden dzień przegłodzić... MUSZĘ SCHUDNĄĆ !

Gość Paniacotta
Kataniak zaintrygowałaś mnie tym specyfikiem, gdzie dostane ta figura extraslim? W supermarketach?

Gość mocnepostanowienie
Wiem, że podstawa w odchudzaniu to dieta 70% powodzenia a ćwiczenia wzmacniają jej efekt 30%. ja próbuję diety dr Mosley'a. , 2 dni w tygodniu się głodzisz, przyjmujesz max. 500 kcal w pozostałe jesz normalnie. Dla mnie takie przegłodzenie też ma zbawienny wpływ, przestaję się obżerać, jakiś hamulec mi się włącza, nawet po jednodniowej głodóweczce.

Gość as126
hej też zaczynam dzisiaj cwiczenia, chce dorzucic je do diety, nie chce wygladac jak Ewa ha ale chce ujędrnic moje ciało chociaz troszkę

Gość blondi96
Super, że jest nas coraz więcej :) Witajcie Kochane :) Razem się nie damy :) ja na razie nie wchodze na wagę, ale wejdę jak będę czuła, że mam już blisko 70 kg, bo ostatnio ważyłam od 76-78 kg Nie cwiczę, bo wracam z pracy padnięta ale jeszcze jakis tydzien, może troche więcej i Ewa mnie bierze w obroty, bo skończę pracę wakacyjną :) Ale czuję, że chudnę:) Mam już prawie płaski brzuch i zaczynają lecieć boczki :) 500 kcal jedzenia + 10 h pracy daje efekty :) Oby tak dalej! :)

Gość mocnepostanowienie
u mnie wieczór z ewą zaliczony, ale musze sie przyznać ze to dopiero pierwszy w tym tygodniu :(. Może dieta to zrekompensuje. Blondi96 jaka dietę stosujesz?

Gość Pandakiki
paniacotta ja kupowałam w aptece u siebie w galerii, chyba nie dostaniesz figura extraslim w sklepach zwykłych

Gość blondi96
Hej :) Ja niestety dziewczyny dzisiaj troszkę nawaliłam, bo po 11,5 godzinach pracy zjadłam sb kit kata i 4 kawałki sernika na zimno, więc pewnie zjadlam około 1200 kcal, a tak to moja dieta to ograniczenie kcal do 600-700 dziennie:) Na tym chudnę najszybciej i nie jestem aż tak głodna jak się może wydawać :) Kończę pracę w przyszłym tygodniu, więc wtedy zabieram się za Ewe:)

Ja niestety po dwóch skalpelach przerwałam, bo przy 30 stopniach w mieszkaniu pod dachem ćwiczyć się nie da ..... Pot leci po plecach i bez cwiczeń, a widzę, ze duchota wcale nie zamierza minąć. Chyba powróce do ćwiczeń dopiero jak się ochłodzi. Póki co staram sie mniej jeść.