Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z kierowniczka

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi jaki jest sens w wytyczaniu nam bledu ktory popelnilismy dwa miesiace temu( wtedy nic NIE powiedziala) a teraz dopiero teraz go wyciagnieto na wierzch!nie rozumiem? Niby mnie upomniala ale tez zaraz dodala ze wtedy bylam nowa wiec niby mialam prawo popelnic taki blad to byl drobiazg naprawde nic powaznego.

Gość gość
moze konsekwencje bledu poeplnonego 2 meisiace temu, wyszly dopiero teraz? a moze po prostu baba ma okres.

Gość gość
Nie nawet nie.Bo zaraz jak to powiedziala to mnie tak jakby usprawiedliwila ze niby wtedy mogl to zrobic Bo bylam nowa itd..

Gość gość
Nie daj sie zwiesc. Moze szuka pretekstu aby obciac ci premie, albo musi zwolnic ludzi i szuka podstaw. Albo jestes dobra w tym co robisz i jej w jakis sposob zagrazasz. W kazdym razie miej sie na bacznosci, takich rzeczy nie mowi sie bez powodu.

Gość gość
Kiedys rozmawialam w pracy z grupka ludzi o tym jak w polsce zeby pracowac w sklepie z ciuchami itd to trzeba miec dobra aparycje itd to one poszly do tej kierowniczki na skarge ze niby sie wywyzszam!!! Ale w czym? Tym ze w danym kraju maja Jakies tam wymogi( wieksze?)i ta kierowniczka przyszla spowrotem I mi zwrocila uwage ze mam uwazac w jaki sposob mowie do reszty!!!! Obled.

Gość mam 3 ABS-y
1. dobry kierownik nie musi udowadniac sobie ze ma wladze 2. dobry kierownik widzi takze interes swoich podwladnych nie tylko swoj wlasny 3. dobry kierownik daje wedke i instrukcje obslugi a nie patroszy ryby za podwladnych

Gość gość
Czy to bylo fer ze ona mi zwrocila uwage? Czy to juz podbiega pod dyskryminacje?