Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabawki dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

jestem dumną mamusią 2 letniej dziewczynki :D ale wiem jak trudno było znaleźć coś fajnego do zabawy! Też miałyście problem znaleźć zabawkę? jeszcze nie mam czasu by jeździć do sklepów i sprawdzać co do za zabawki. Więc jak się domyślacie- kupuje przez internet i często nie przychodzi to co miało przyjść :/ zły opis, ale przekoloryzowany opis zabawki mnie frustruje :( dlatego szukam filmików które pokazują te zabawki np mam już kanał http://www.youtube.com/user/SprytneZabawki macie jakies jeszcze :D?

Gość gość
Ja kupuję nowe zabawki na stronie allinside.pl. Jest tam ogromny wybór przeróżnych zabawek

Gość gość
Też polecam te Allinside. bardzo dobry sklep, świetnie wykonane zabawki mają :)

Gość monia888
Uważam bardzo na zabawki, które kupuje dziecku. Teraz tyle sie słyszy u zabawkach słabej jakości, które po prostu uczulają ze względu na materialy z jakich zostały wykonane. Wolę zapłacic wiecej i spac spokojnie niz kupic misia za 10zł i chodzić po lekarzach z malutkim. Jesli chodzi o sklepy - kupuję na http://gumowakaczuszka.pl Kolorowe zabawki, które dodatkowo działają edukacyjnie. Warto zajrzeć.

Gość gość
czy ktos z was kupowal moze zabawki tu www.jokomisiada.pl ? zastanawiam sie nad kupnem zabawek wlasnie z tej hurtownii, moze ktos polecic?

Gość gość
Ojoj jaka slodka reklameczka juz odpalam ta urocza strone i kupuje tylko kupke zrobie z wrazenia

Ja mam jeden ulubiony sklep - bajdocja.pl i zamawiam zawsze tam. Towar jest zawsze zgodny z opisem. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam.