Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie, czy mam jeszcze szansę

Polecane posty

Gość gość

na szczęśliwy związek z normalnym facetem? Mam 22 lata i jakiś czas temu rozpadł się mój kilkuletni związek z cudownym facetem. Ale... No właśnie. Od pewnego czasu wszystko zaczęło się psuć, na jaw wyszły pewne sprawy, pojawiły się (uzasadnione) wątpliwości, że nie będziemy ze sobą szczęśliwi, za bardzo różniliśmy się w pewnych kluczowych kwestiach. Chyba po prostu nie pasowaliśmy do siebie i nasz związek i tak nie przetrwałby szczęśliwie zbyt wielu lat, po pewnym czasie te różnice dałyby o sobie znać i ktoś byłby nieszczęśliwy. Co nie zmienia faktu, że i tak uważam go za cudownego faceta, tylko że nie dla mnie :(. Tęsknię za nim, wiem, że on za mną też, ale oboje wiemy, że rozstanie to było najlepsze wyjście. Mimo że już z nim nie jestem, czuję, że emocjonalnie cały czas tkwię jeszcze w tym związku. Nie daję sobie szansy na to, by poznać kogoś nowego, nigdzie nie wychodzę, nie pozwalam nikomu się do mnie zbliżyć. Czuję się bardzo samotna, ale nie mam ochoty nikogo poznawać, budować wszystkiego od początku. Poza tym boję się, że już nigdy nie poznam takiego faceta, że wszyscy naprawdę fajni są już zajęci, a wiem, że nie zadowolę się byle czym, skoro przeżyłam coś cudownego i wiem, jaką szczęśliwą można być, mając u boku naprawdę wspaniałego chłopaka.

Gość gość
daj sobie trochę czasu na ochłonięcie, też kiedys przezywalam rozstanie z facetem po 4letnim związku, z czasem zaczniesz zauważać innych facetów